Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Blog - Bart Putman deelt ervaringen over FitStap

Voordat FitStap startte, vonden er eind 2017 twee pilots plaats. Bart Putman was één van de twee coaches. Enthousiast vertelt hij over de ervaringen van zijn eerste FitStap-groep.

Lees meer

Blog - Conny Giesen over haar 'wandelverslaving'

Het regent vandaag de hele dag, maar ik zit al wel aan bijna negen wandelkilometers. Mijn zus vroeg vanmorgen nog: ‘Zal ik je even met de auto brengen?’ Ik loop liever.

Lees meer

Wandelen in slecht weer: tips om droog en warm te blijven

Ook in de herfst en de winter kun je prima wandelen. Je moet alleen wel extra aandacht besteden aan je uitrusting. Waar moet je aan denken als je in de kou of in de regen gaat wandelen? FitStap geeft je tips.

Lees meer

De 7 voordelen van sporten in de buitenlucht

Niets is fijner dan je wandelschoenen aan te trekken, de voordeur uit te stappen en op pad te gaan in de frisse buitenlucht. Nog niet overtuigd van de voordelen van buiten sporten ten opzichte van binnen sporten?

Lees meer

Beginnen met wandelen: dit heb je nodig

Je hebt de eerste stap gezet: je gaat beginnen met wandelen. Bijvoorbeeld om fitter te worden of om wat af te vallen. Wat heb je nodig als beginnende wandelaar? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer

De zomervakantie is voorbij. Zo word je weer fit na je vakantie

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer in beweging te komen. Hoe pak je de draad na een wat minder actieve periode weer op? Met deze tips helpen we je op weg.

Lees meer