Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

6 tips om volop van de lente te genieten

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en de natuur komt tot bloei. FitStap geeft je graag inspiratie om op pad te gaan. Geniet volop van de lente met deze 6 tips!

Lees meer

Waarom je van bewegen gelukkig wordt

Heb je wel eens moeite om te gaan bewegen of sporten? Bedenk je dan dat je van bewegen gelukkig wordt. Hoe zit dit precies? Zes redenen waarom bewegen je gelukkiger maakt.

Lees meer

Vitamines aanvullen, wel of niet nodig om fit te blijven?

Er zijn allerlei soorten vitamines verkrijgbaar. Is het nodig om extra vitamines te gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat je via je voeding voldoende vitamines binnenkrijgt?

Lees meer

De 5 voordelen van trainen in een groep

Wandelen kan prima alleen, maar uit trainen in een groep kun je veel voordelen halen. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij. Van extra motivatie tot gezelligheid.

Lees meer

Met FitStap naar een succesvolle verandering van je gedrag

Binnen FitStap gaan beweging, gezonde voeding en mental coaching hand in hand. Op deze manier is de kans dat je daadwerkelijk je leefstijl verbetert het grootst. Lees meer over de FitStap-aanpak.

Lees meer

Tip van FitStap-coach Joyce: Trainen in slecht weer

Heb je net je wandelkleding aangetrokken voor een training, zie je dat het regent! Wat moet je doen als je wilt trainen en het is slecht weer? FitStap-coach Joyce Himbrecht geeft tips.

Lees meer