Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Met FitStap naar een succesvolle verandering van je gedrag

Binnen FitStap gaan beweging, gezonde voeding en mental coaching hand in hand. Op deze manier is de kans dat je daadwerkelijk je leefstijl verbetert het grootst. Lees meer over de FitStap-aanpak.

Lees meer

Tip van FitStap-coach Joyce: Trainen in slecht weer

Heb je net je wandelkleding aangetrokken voor een training, zie je dat het regent! Wat moet je doen als je wilt trainen en het is slecht weer? FitStap-coach Joyce Himbrecht geeft tips.

Lees meer

Wat zijn gezonde snacks om mee te nemen tijdens je wandeling?

Ga je een lange wandeling maken, dan is het verstandig om iets te eten mee te nemen. Wat zijn gezonde snacks tijdens het wandelen? Deze 5 voedingsmiddelen zijn geschikt om mee te nemen in je wandeltas.

Lees meer

Snel last van koude handen en voeten? Lees dan deze tips

In de winter kun je prima wandelen. Sterker nog: van bewegen krijg je het in de winter juist lekker warm. Houden koude handen en voeten je tegen om naar buiten te gaan? Lees dan deze tips.

Lees meer

Waarom wandelen in de winter supergezond is

In de winter is het heel fijn om op de bank naar je favoriete Netflix-serie te kijken. Maar wist je dat je in de winter ook prima buiten kunt wandelen? Het is zelfs supergezond. FitStap legt uit waarom.

Lees meer

Fabels en feiten over sporten, vetverbranding en afvallen

Rond sporten, vetverbranding en afvallen bestaan meerdere fabels. Kun je om af te vallen beter rustiger sporten of moet je dit juist intensief doen? En verbruik je meer energie als je nog ongetraind bent?

Lees meer