Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Tips om verstandig in de zon te wandelen

Nu het lente is, laat de zon zich steeds meer zien. Het is dan extra fijn om naar buiten te gaan. FitStap geeft je tips om op een verstandige manier te wandelen in de zon.

Lees meer

Wat kun je het beste eten als je 's avonds gaat trainen?

Nu de zomertijd is ingegaan, kun je ook 's avonds nog prima buiten trainen. Maar wat moet je dan doen met je maaltijd? Wat kun je het beste eten en wanneer? In dit blog krijg je uitleg.

Lees meer

6 tips om volop van de lente te genieten

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en de natuur komt tot bloei. FitStap geeft je graag inspiratie om op pad te gaan. Geniet volop van de lente met deze 6 tips!

Lees meer

Waarom je van bewegen gelukkig wordt

Heb je wel eens moeite om te gaan bewegen of sporten? Bedenk je dan dat je van bewegen gelukkig wordt. Hoe zit dit precies? Zes redenen waarom bewegen je gelukkiger maakt.

Lees meer

Vitamines aanvullen, wel of niet nodig om fit te blijven?

Er zijn allerlei soorten vitamines verkrijgbaar. Is het nodig om extra vitamines te gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat je via je voeding voldoende vitamines binnenkrijgt?

Lees meer

De 5 voordelen van trainen in een groep

Wandelen kan prima alleen, maar uit trainen in een groep kun je veel voordelen halen. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij. Van extra motivatie tot gezelligheid.

Lees meer