Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Wandelen in slecht weer: tips om droog en warm te blijven

Ook in de herfst en de winter kun je prima wandelen. Je moet alleen wel extra aandacht besteden aan je uitrusting. Waar moet je aan denken als je in de kou of in de regen gaat wandelen? FitStap geeft je tips.

Lees meer

De 7 voordelen van sporten in de buitenlucht

Niets is fijner dan je wandelschoenen aan te trekken, de voordeur uit te stappen en op pad te gaan in de frisse buitenlucht. Nog niet overtuigd van de voordelen van buiten sporten ten opzichte van binnen sporten?

Lees meer

Beginnen met wandelen: dit heb je nodig

Je hebt de eerste stap gezet: je gaat beginnen met wandelen. Bijvoorbeeld om fitter te worden of om wat af te vallen. Wat heb je nodig als beginnende wandelaar? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer

De zomervakantie is voorbij. Zo word je weer fit na je vakantie

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer in beweging te komen. Hoe pak je de draad na een wat minder actieve periode weer op? Met deze tips helpen we je op weg.

Lees meer

De 6 voordelen van trainen met een coach

Trainen onder begeleiding van een coach, zoals een FitStap-coach, heeft veel voordelen. Maar welke voordelen zijn dat? Wij zetten er een aantal op een rij.

Lees meer

Houd je spieren gezond, beweeg voldoende

Bewegen helpt om de kans op overgewicht en hart- en vaatziekten te verkleinen. Maar wist je ook dat je door te bewegen afbraak van je spieren kunt tegengaan? Hoe zorg je goed voor jouw spieren?

Lees meer