Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Zout in je voeding: zo zorg je voor een gezonde zoutinname

We vinden het allemaal heel lekker en 85% van de Nederlanders eet er dagelijks teveel van: zout. Hoeveel zout heb je per dag nodig en waarom is te veel zou niet gezond?

Lees meer

Verklein de kans op een blessure met deze 6 tips

Hoewel de kans op blessures bij wandelen relatief klein is, moet je toch oppassen voor overbelasting. Met deze 6 tips houd je de kans op wandelblessures zo klein mogelijk.

Lees meer

Moeite om je doel vast te houden? Zó gaat dit net iets makkelijker

Je hebt voor jezelf een mooi doel bepaald: je wilt fitter worden of je leefstijl gaan verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je dit doel vasthoudt en dat je gemotiveerd blijft? Met deze tips wordt dit net iets makkelijker.

Lees meer

Tips om verstandig in de zon te wandelen

Nu het lente is, laat de zon zich steeds meer zien. Het is dan extra fijn om naar buiten te gaan. FitStap geeft je tips om op een verstandige manier te wandelen in de zon.

Lees meer

Wat kun je het beste eten als je 's avonds gaat trainen?

Nu de zomertijd is ingegaan, kun je ook 's avonds nog prima buiten trainen. Maar wat moet je dan doen met je maaltijd? Wat kun je het beste eten en wanneer? In dit blog krijg je uitleg.

Lees meer

6 tips om volop van de lente te genieten

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en de natuur komt tot bloei. FitStap geeft je graag inspiratie om op pad te gaan. Geniet volop van de lente met deze 6 tips!

Lees meer