Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Waarom je van bewegen gelukkig wordt

Heb je wel eens moeite om te gaan bewegen of sporten? Bedenk je dan dat je van bewegen gelukkig wordt. Hoe zit dit precies? Zes redenen waarom bewegen je gelukkiger maakt.

Lees meer

Vitamines aanvullen, wel of niet nodig om fit te blijven?

Er zijn allerlei soorten vitamines verkrijgbaar. Is het nodig om extra vitamines te gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat je via je voeding voldoende vitamines binnenkrijgt?

Lees meer

De 5 voordelen van trainen in een groep

Wandelen kan prima alleen, maar uit trainen in een groep kun je veel voordelen halen. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij. Van extra motivatie tot gezelligheid.

Lees meer

Met FitStap naar een succesvolle verandering van je gedrag

Binnen FitStap gaan beweging, gezonde voeding en mental coaching hand in hand. Op deze manier is de kans dat je daadwerkelijk je leefstijl verbetert het grootst. Lees meer over de FitStap-aanpak.

Lees meer

Tip van FitStap-coach Joyce: Trainen in slecht weer

Heb je net je wandelkleding aangetrokken voor een training, zie je dat het regent! Wat moet je doen als je wilt trainen en het is slecht weer? FitStap-coach Joyce Himbrecht geeft tips.

Lees meer

Wat zijn gezonde snacks om mee te nemen tijdens je wandeling?

Ga je een lange wandeling maken, dan is het verstandig om iets te eten mee te nemen. Wat zijn gezonde snacks tijdens het wandelen? Deze 5 voedingsmiddelen zijn geschikt om mee te nemen in je wandeltas.

Lees meer