Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Luisteren naar je lichaam, hoe doe je dat?

Als je aan het trainen bent, hoor je vaak dat je moet ‘luisteren naar je lichaam’. Klinkt best logisch, maar hoe doe je dat eigenlijk? FitStap geeft je tips om zo goed mogelijk naar je lichaam te luisteren.

Lees meer

Jolanda Hogenbirk vertelt op de radio over FitStap

Jolanda Hogenbirk was deze zomer onze honderdste FitStap-coach. Onlangs vertelde zij op de radio over FitStap. Luister naar het interview en laat je aansteken door Jolanda's enthousiasme.

Lees meer

Wel of niet trainen met een verkoudheid?

De ‘r’ is in de maand en dat betekent dat een verkoudheid op de loer ligt. Kun je met een verkoudheid gewoon doortrainen of is het beter om rust te nemen? FitStap geeft je advies.

Lees meer

5x wandelen door prachtige herfstbossen

De herfst is een prachtig seizoen om in te wandelen. Op deze 5 wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer kun je dit kleurrijke jaargetijde perfect beleven en tegelijkertijd aan je conditie werken.

Lees meer

Zo doe je een goede warming-up voor je wandeltraining

Een goede warming-up aan het begin van je wandeltraining verkleint de kans op blessures en is daarom heel belangrijk. Maar hoe doe je een goede warming-up? Heeft het bijvoorbeeld zin om te rekken? Fitstap geeft je tips.

Lees meer

5x wandelen over pimpelpaarse heidevelden

De heide staat momenteel volop in bloei! FitStap tipt je vijf wandelroutes die je over de paarse heidevelden brengen. Zo wordt je wandeltraining nog mooier dan normaal. Maar wacht niet te lang, want over een paar weken is de hei uitgebloeid.

Lees meer