Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Wanneer sporten, ’s ochtends of ’s avonds?

Sporten kun je natuurlijk op ieder moment van de dag. ’s Ochtend voor dag en dauw, maar ook in de avonduren. Op welk moment kun je het beste gaan trainen?

Lees meer

De 5 voordelen van trainen met een coach

Sporten, zoals wandelen, kun je natuurlijk in je eentje doen. Maar trainen onder begeleiding van een trainer of coach kan je voordelen opleveren. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij.

Lees meer

Luisteren naar je lichaam, hoe doe je dat?

Als je aan het trainen bent, hoor je vaak dat je moet ‘luisteren naar je lichaam’. Klinkt best logisch, maar hoe doe je dat eigenlijk? FitStap geeft je tips om zo goed mogelijk naar je lichaam te luisteren.

Lees meer

Jolanda Hogenbirk vertelt op de radio over FitStap

Jolanda Hogenbirk was deze zomer onze honderdste FitStap-coach. Onlangs vertelde zij op de radio over FitStap. Luister naar het interview en laat je aansteken door Jolanda's enthousiasme.

Lees meer

Wel of niet trainen met een verkoudheid?

De ‘r’ is in de maand en dat betekent dat een verkoudheid op de loer ligt. Kun je met een verkoudheid gewoon doortrainen of is het beter om rust te nemen? FitStap geeft je advies.

Lees meer

5x wandelen door prachtige herfstbossen

De herfst is een prachtig seizoen om in te wandelen. Op deze 5 wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer kun je dit kleurrijke jaargetijde perfect beleven en tegelijkertijd aan je conditie werken.

Lees meer