Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Van FitStap naar Vierdaagse Nijmegen: het kan!

FitStap-coach Joyce Himbrecht loopt met drie deelnemers uit haar FitStap-groep de Vierdaagse Nijmegen. Hier vertelt ze over hun voorbereiding. 'Uiteindelijk moeten ze het natuurlijk wel zelf doen.'

Lees meer

5x mooie wandelroutes op het strand en door de duinen

Het strand is in de zomer heerlijk om op te liggen, maar je kunt er ook mooi op wandelen om aan je conditie te werken. Daarom een overzicht van 5 mooie strandwandelroutes. Tip: neem na afloop een frisse duik!

Lees meer

Klachten van de eikenprocessierups? Dit kun je doen!

Ze zijn momenteel volop in het nieuws: eikenprocessierupsen. Niet voor niets, want de grijze harige rupsen veroorzaken veel klachten. Hoe kun je tijdens je wandeling de kans op klachten zo klein mogelijk houden?

Lees meer

FitStap verwelkomt Jolanda Hogenbirk als 100e coach

Vanaf 2017 leidde Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) al vele enthousiaste FitStap coaches op. In juni 2019 verwelkomden we de 100e FitStap coach: Jolanda Hogenbirk!

Lees meer

FitStap sinds dit voorjaar ook in het onderwijs

FitStap wordt sinds dit voorjaar ook binnen het onderwijs gegeven. Beau, student aan de opleiding Sport en bewegen van het Graafschap College, begeleidde een FitStap-groep en blikt hier op terug.

Lees meer

Wandelen op de zomeravond? Dat kan perfect in deze gebieden!

Wandelen op een mooie zwoele zomeravond en genieten van de ondergaande zon kan natuurlijk overal. Maar in deze vijf gebieden kan dit nog net iets mooier.

Lees meer