Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden?

Ga je in de lente en zomer wandelen in de natuur, dan moet je oppassen voor teken. Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden? En wat te doen als je bent gebeten door een teek?

Lees meer

Verklein de kans op een blessure met deze 6 tips

Hoewel de kans op blessures bij wandelen relatief klein is, moet je toch oppassen voor overbelasting. Met deze 6 tips houd je de kans op wandelblessures zo klein mogelijk.

Lees meer

Tips om verstandig in de zon te wandelen

Nu het lente is, laat de zon zich steeds meer zien. Het is dan extra fijn om naar buiten te gaan. FitStap geeft je tips om op een verstandige manier te wandelen in de zon.

Lees meer

6 tips om volop van de lente te genieten

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en de natuur komt tot bloei. FitStap geeft je graag inspiratie om op pad te gaan. Geniet volop van de lente met deze 6 tips!

Lees meer

Waarom je van bewegen gelukkig wordt

Heb je wel eens moeite om te gaan bewegen of sporten? Bedenk je dan dat je van bewegen gelukkig wordt. Hoe zit dit precies? Zes redenen waarom bewegen je gelukkiger maakt.

Lees meer

De 5 voordelen van trainen in een groep

Wandelen kan prima alleen, maar uit trainen in een groep kun je veel voordelen halen. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij. Van extra motivatie tot gezelligheid.

Lees meer