Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

FitStap sinds dit voorjaar ook in het onderwijs

FitStap wordt sinds dit voorjaar ook binnen het onderwijs gegeven. Beau, student aan de opleiding Sport en bewegen van het Graafschap College, begeleidde een FitStap-groep en blikt hier op terug.

Lees meer

Wandelen op de zomeravond? Dat kan perfect in deze gebieden!

Wandelen op een mooie zwoele zomeravond en genieten van de ondergaande zon kan natuurlijk overal. Maar in deze vijf gebieden kan dit nog net iets mooier.

Lees meer

Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden?

Ga je in de lente en zomer wandelen in de natuur, dan moet je oppassen voor teken. Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden? En wat te doen als je bent gebeten door een teek?

Lees meer

Verklein de kans op een blessure met deze 6 tips

Hoewel de kans op blessures bij wandelen relatief klein is, moet je toch oppassen voor overbelasting. Met deze 6 tips houd je de kans op wandelblessures zo klein mogelijk.

Lees meer

Tips om verstandig in de zon te wandelen

Nu het lente is, laat de zon zich steeds meer zien. Het is dan extra fijn om naar buiten te gaan. FitStap geeft je tips om op een verstandige manier te wandelen in de zon.

Lees meer

6 tips om volop van de lente te genieten

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en de natuur komt tot bloei. FitStap geeft je graag inspiratie om op pad te gaan. Geniet volop van de lente met deze 6 tips!

Lees meer