Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

FitStap 'goed onderbouwde interventie'

Zelf wisten we het al, maar op 3 oktober kregen we van Kenniscentrum Sport ook de erkenning. FitStap is officieel ‘goed onderbouwd’ volgens het keurmerk ‘Erkende sport- en beweeginterventie’

Lees meer

FitStap-deelnemer Jolanda Verhoeven aan het woord

Jolanda Verhoeven volgde dit najaar in Heumen bij coach Linda Leenders het programma FitStap. Hoe kijkt Jolanda terug op deze periode van 12 weken FitStap?

Lees meer

FitStap-training in Heumen: Forse vooruitgang, maar vooral veel plezier

Lees snel verder voor een sfeerverslag van de FitStap training in het dorpje Heumen, ten zuiden van Nijmegen. Deze groep is van FitStap-coach Linda Leenders. Een groep enthousiaste deelnemers!

Lees meer

Blog - FitStap-deelnemer Tonny van den Bergh aan het woord

Op deze pagina vertelt een deelnemer over zijn of haar ervaringen met FitStap. Tonny van den Bergh volgde het programma dit najaar in Heumen bij coach Linda Leenders. Hoe kijkt Tonny terug op 12 weken FitStap?

Lees meer

Blog - Bart Putman deelt ervaringen over FitStap

Voordat FitStap startte, vonden er eind 2017 twee pilots plaats. Bart Putman was één van de twee coaches. Enthousiast vertelt hij over de ervaringen van zijn eerste FitStap-groep.

Lees meer

Blog - Conny Giesen over haar 'wandelverslaving'

Het regent vandaag de hele dag, maar ik zit al wel aan bijna negen wandelkilometers. Mijn zus vroeg vanmorgen nog: ‘Zal ik je even met de auto brengen?’ Ik loop liever.

Lees meer