Gezond in beweging met FitStap!

FitStap voor reuma

FitStap voor reuma is een nieuw beweegprogramma voor mensen met reuma. Bewegen is voor mensen met reuma niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk. Het doel van dit speciale FitStap programma is dat deelnemers met reuma zich in twaalf weken (weer) fitter en vitaler voelen.
Direct naar FitStap Reuma Locaties

Speciaal doorontwikkeld

Het beweegprogramma FitStap is drie jaar geleden ontwikkeld door Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) en nu in samenwerking met ReumaNederland en reumaspecialisten doorontwikkeld naar een versie speciaal voor mensen met een vorm van reuma. Naast bewegen staat bij FitStap voor reuma de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam centraal.

Zet nu de stap!

Het kan best een stap zijn om je aan te melden voor een beweegprogramma. Maar we dagen je toch uit het te doen. Onze FitStap coaches zijn dankzij een bijscholing op het gebied van reumatische aandoeningen uitstekend in staat om je te begeleiden. Stapje voor stapje zal je merken dat er wellicht meer mogelijkheden zijn dan je dacht.

FitStap voor reuma is in de praktijk getest door mensen met reuma. En zij ervaarden dat zij zich na het programma fitter, vitaler en gezonder voelden. We nodigen je dan ook van harte uit samen met één van de gespecialiseerde FitStap coaches te kijken naar de kansen die FitStap je kan bieden.


Meer over het 12-weekse programma

Tijdens het programma train je één keer per week in een groep, onder begeleiding van de FitStap coach. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness.

Daarnaast train je twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kun je zelf inplannen. Ook ga je aan de hand van opdrachten en tips actief aan de slag met het aanpassen van je leefstijl. Via een gratis app motiveren we je en heb je contact met de coach.

Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

* Speciale aanbieding *

FitStap voor reuma is speciaal gericht op mensen met ontstekingsreuma, artrose en fibromyalgie. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. FitStap is leuk én haalbaar! Ter introductie betaal je voor deelname aan FitStap voor reuma slechts €79,50. Je krijgt hiervoor 12 weken begeleiding van een gespecialiseerde FitStap coach en toegang tot de FitStap app.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder voor een overzicht van de gespecialiseerde FitStap coaches en meld je aan!

FitStap Reuma Locaties