Gezond in beweging met FitStap!

Trainer worden?

Gezondheid is je grootste goed. In een tijd waarin gezondheidsproblemen toenemen en zorgkosten stijgen, is er een toenemende behoefte aan professionele initiatieven die de vitaliteit verbeteren.

Unieke interventie

Speciaal voor de groep mensen die vanuit gezondheidsoogpunt meer moet (curatief) of wil (preventief) gaan bewegen, ontwikkelde KWBN een nieuw en uniek beweegprogramma: FitStap. Een programma dat verder kijkt dan alleen bewegen. Een interventie die door zijn unieke opzet toewerkt naar het bereiken van een gezonde geest in een vitaal lichaam. En dat vraagt om coaches met speciale capaciteiten.

Gecertificeerde FitStap coaches

Daarom ontwikkelden we een speciale tweedaagse opleiding die jou voorbereidt op jouw rol als coach van het nieuwe beweegprogramma. Een opleiding waarin je jouw kennis verrijkt. Na afloop mag je als gecertificeerd FitStap coach het unieke nieuwe beweegprogramma aanbieden. Lees hier alles over de opleiding tot FitStap coach.

Of bekijk hier een impressie van de opleiding:

Voor de omroep van Buurtzorg Amsterdam vertelde coach Jolanda Hogenbirk wat FitStap inhoudt.


Schrijf je in

Wil jij trainer worden? Geef dan nu jouw interesse aan via: http://www.formdesk.com/kwbn/inschrijfformulier_opleiding_FitStapcoach. Via deze link kun je je ook direct inschrijven voor de opleiding FitStap Coach. Deelname aan de opleiding kost €325 exclusief BTW.