Alida Leeuw

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Mijn naam is Alida Leeuw. dit voorjaar ben ik 25 jaar actief als hardlooptrainer/coach. Een bijzonder jubileum en een mooi moment om eens terug te kijken. Ik heb het geluk gehad zelf bij mooie mensen te mogen trainen, zij hebben mij geleerd dat zonder plezier de motivatie snel verdwijnt. Wil je iets veranderen in je leefstijl dan moet het een meerwaarde voor je zijn en worden. Gezelligheid binnen een groep, je zelfvertrouwen dat groeit, het leven dat gemakkelijker voelt, je geluksmomenten die vaker terugkomen.

In 1993 lag mijn hart bij het damesvoetbal, er kwam echter een moment dat ik met mijn eigen dochters in het elftal stond. Tijd om te stoppen en wat anders te zoeken en dat werd toen toch het hardlopen. Nu heel wat marathons later, begint mijn lijf wat te rammelen maar loop ik nog steeds hard. Minder hard dan toen; maar ik vind het nog steeds leuk!

Na mijn verhuizing naar de omgeving van Nijmegen heb ik in 2016 heb ik ook in mijn werk mijn hart gevolg. Beweeg je vitaal, heeft als doelstelling mensen het plezier in bewegen terug te geven. Van dromen doelen maken. Hardlooptrainingen, wandel coaching, running bootcamp, wandelbootcamp en hardloop- en wandeltraining aan groepen met een beperkte belastbaarheid en verder ook nog e-coaching en video/loopanalyses. Leergierig als ik ben deed ik ook de opleiding FitStap-coach en ga ik binnenkort starten met de opleiding cognitieve fitness. Mijn passie is mensen verbinden, zelfvertrouwen geven en uitdagen om samen een doel te bereiken. Samen doen is nu eenmaal leuker. Of dat nu Parklopen is of een grote stadsmarathon, gewoon durven en doen! Plezier, genieten en ontspanning dat zijn de woorden die voor mij bij bewegen horen daarna komt de gezondheidsverbetering vanzelf, is mijn overtuiging. Ik probeer tijdens mijn trainingen naar het individu te kijken en daarop te sturen. Bij de een is dat het mentale, bij de ander de loophouding en bij weer een ander die schop onder de kont of juist het voortdurend afremmen.

Maar als je niet graag beweegt maar eigenlijk wel moet, om welke reden dan ook, dan zou het wel heel fijn zijn als het tenminste gezellig is. Dat je mag zijn wie je bent, dat het mag in het tempo dat op dat moment bij je past. Dat kan bij mij ook genieten van het buiten zijn. Zoals je vroeger kon buitenspelen en weer moe thuis kwam. Met mijn bedrijf richt ik me ook op die groepen mensen die beperkt belastbaar zijn door ziekte of chronische klachten. Daarvoor heb ik in 2016 van mijn passie mijn beroep gemaakt, want iedereen heeft recht om van onze mooie omgeving te genieten, ook als het niet zo gemakkelijk meer gaat. Wil je hier meer over weten dan kun je mij bereiken via mijn website www.beweegjevitaal.nl.

Trainingslocaties

Alida Leeuw heeft geen trainingen beschikbaar.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

024 - 365 55 75

Ervaringen