Angelique Muller

Jouw FitStap Reuma coach!

Vitaal en gezond door wandelen!

Mijn naam is Angelique Muller, geboren in 1966 en woonachtig in de Betuwe. In 2004 maakte ik kennis met de kracht van wandelen wegens een burn-out door stress in combinatie met fysieke problemen. Ik werd door een medisch team aan het wandelen gezet om mijn hoofd leeg te lopen en weer vertrouwen te krijgen in mijn lijf. De opdracht die ik kreeg was om te gaan trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen! Ik trainde met 2 goede vriendinnen en we hebben dat jaar die Vierdaagse ook uitgelopen met z'n drieën. Het resultaat: Mijn burn-out was verdwenen en het vertrouwen in mijn lijf was weer terug!

Inmiddels, duizenden kilometers verder liep ik in 2016 weer de Vierdaagse van Nijmegen, de 100e! Onderweg had ik hele leuke, spontane ontmoetingen en gesprekken met diverse, voor mij onbekende, lopers. We hadden het over van alles, zowel diepgaande gesprekken als lekker onzinnige spraak om de moed er in te houden.

Een van deze lopers zei me tijdens de Zevenheuvelen dat ik Wandelcoach zou moeten worden vanwege de diepgaande gesprekken. Hij had gelijk!

Ik heb me eind 2016 aangemeld bij de opleiding Wandelcoaching . Begin 2019 werd me gevraagd of ik interesse had om Fitstap Coach te worden bij de Koninklijke Wandelbond Nederland. Ook hier hoefde ik niet lang over na te denken! Ik bezit de kennis en kunde om mensen te ontwikkelen en adviseren in hun mogelijkheden en het beste uit ze te halen met betrekking tot bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik in de mooie omgeving van Eiland van Maurik. Neem bij twijfel gerust contact met me op!

Trainingslocaties

Angelique Muller heeft geen trainingen beschikbaar.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-25282766

Ervaringen