Anita Geijtenbeek

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Ik ben leefstijlcoach en runningtherapeut en begeleid dagelijks mensen bij het maken van gezonde keuzes en bij het in beweging te komen. Daarom vind ik het FitStap programma ook zo mooi. Het is laagdrempelig en naast beweging is er ook aandacht voor voeding en mentale coaching. Bovendien sluit het ook nog eens aan bij waar ik naar streef. Namelijk een duurzame verandering van leefstijl die ook vol te houden is.

Zelf ben ik een loper in hart en nieren. Als ik langere tijd niet kan (hard) lopen, voel ik me onrustig. Ik ben dan niet blij. Hardlopen of een stevige wandeling, helpt mij om in stressvolle periodes overeind te blijven. Lopen is voor mij uitdaging, vrijheid, buiten zijn, ontspannen, mediteren en een manier van leven in één. Een dag niet buiten is een dag niet geleefd.

Dat gevoel is wat ik graag aan mijn deelnemers wil overbrengen.

Bewegen heeft een positieve invloed op de werking van het brein. Door te gaan bewegen kom je ook mentaal in beweging. Bewegen helpt je te ontspannen en ook om te ontstressen.

Elke dag een aantal minuten bewegen geeft je lichaam en gezondheid al een enorme boost en regelmatig stevig wandelen helpt je ook nog eens op een laagdrempelige manier om op gewicht te blijven of om af te vallen.

Wil je meer weten over de inhoud van het programma, de inschrijving en de kosten of heb je een andere vraag stuur me dan een mailtje, bel me of vul het interesseformulier in via de “neem contact met mij op” knop.

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-20166938

Ervaringen