Astrid Mensink

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

"Ik geloof in de kracht van kleine stappen die uiteindelijk leiden tot een grote verandering in iemands leven". I AM Astrid Mensink en ik wil jou helpen om die eerste Fit-stap te zetten naar een gezonde leefstijl. Loop je mee?

Wat leuk dat je meer wilt weten over het Fitstapprogramma. Ik ben een enthousiaste vrouw, woonachtig in Tubbergen met passie voor wandelen en wielrennen. Als leefstijl- en vitaliteitscoach (www.leefstijlkracht.nu) help ik mensen stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. Als aanvulling op mijn aanbod vanuit Leefstijlkracht.nu bied ik als gecertificeerd Fitstap trainer ook het Fitstap programma aan in het prachtige Twente.

Je leefstijl veranderen kan best een uitdaging zijn. Omdat je met Fitstap samen met anderen in beweging komt, stimuleer je elkaar. Wandelen is een laagdrempelige, effectieve en krachtige manier van bewegen. Wandelen geeft energie en zorgt voor rust in je hoofd. Op een ontspannen wijze en afgestemd op je eigen niveau. Het maakt dus niet uit of je conditie hebt of niet, gezond bent, een (chronische) aandoening of een blessure hebt. Of je maat 36 of maat 50 hebt. Fitstap is er voor jou!

Plezier en humor vind ik erg belangrijk: dat noem ik de Fitstap Fun-Factor. Hierdoor ontstaat als vanzelf een fitter en gezonder lijf en brein. Je zult versteld staan waartoe je in staat bent en wat Fitstap met je doet!

Gedurende het fitstap programma van 12 weken gaan we in groepsverband sportief aan de slag. We wandelen één keer per week gezamenlijk door de prachtige Twentse natuur. Daarnaast wandel je nog 2 keer in de week voor jezelf. We trainen uiteraard de techniek van sportief wandelen, maar we gaan ook het brein prikkelen door middel van cognitieve fitness. Daarnaast vertel ik je graag over gezonde voeding. Ook ontvang je via de gratis Fitstap-app allerlei tips en huiswerkopdrachten die aansluiten op de trainingen. Alle onderdelen dragen bij aan het behalen van je persoonlijke doelen. Je wordt daardoor gezonder, ervaart meer energie en zit lekkerder in je vel.

  • Meer energie?
  • Een gezond gewicht?
  • Je vitaal voelen?
  • Een gezond brein?
  • In beweging komen?

Wacht dan niet langer en zet NU de eerste Fit-stap!

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-30073726

Ervaringen