Beatrix Tas

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Dan lees je bovenstaande en denk je is dat ook wat voor mij? Kan ik dat wel. Misschien is het zetten van de eerste stap lastig. Misschien heb je het druk. Of vind je het spannend. En zo zijn er een heleboel redenen die van toepassing kunnen zijn.

Maar speciaal voor jou is er FitStap! Met een haalbaar programma helpen wij jou in 12 weken weer op weg om je weer fitter te voelen. Eén keer weer per een wandeltraining in een groep. Begeleid door een professionele coach. Daarnaast ga je twee keer in de week zelf op pad. Ook wordt er gebruik gemaakt van een app op je telefoon. Via deze app ontvang je informatie, gerichte tips en advies. Ook is de app er om contact met de coach en andere deelnemers te onderhouden.

Naast het bewegen is er ook aandacht voor voedingsadvies, mental coaching en cognitieve fitness. Met FitStap wordt gewerkt aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

FitStap is voor iedereen. Jong of oud. Gezond of minder gezond. Maatje 36 of maatje 50. FitStap is voor jou!

En ik, Beatrix Tas, kan jou daar bij helpen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als verpleegkundige tot voor een paar jaar terug. Het wandelen is toen met recht op mijn pad gekomen. Diverse cursussen gevolgd op het gebied van powerwalk, mindful walk en wandeltrainer. Ook heb ik veel interesse in voeding en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Wil jij (weer) fitter worden? Schrijf je dan in via de website van FitStap.nl.

Ik zie je graag!

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

024 - 365 55 75

Ervaringen