Desiree Smits-Bijpost

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Zoek jij balans in je leven? Wil jij graag in beweging zijn, je fitter voelen maar weet niet hoe en waar te beginnen? Ik ga je de balans weer laten vinden!

Mijn naam is Desiree Smits-Bijpost. Al jaren geef ik diverse Aquasportlessen in het water. Ik wilde graag meer gaan doen met coaching, beweging buiten en me verdiepen in voeding en hormonen. Dit werd versterkt door mijn eigen ervaringen met overgewicht en balans zoeken in mijn leven. Sporten in water, wandelen en gezonde voeding heeft mij in drukke en onzekere tijden geholpen om in balans te blijven. Eind 2019 ben ik gestart met diverse opleidingen die me tot Vitaalcoach brachten met de specialisaties Bewegingsdeskundige Overgewicht, Obesitas en Diabetes Ik wilde ook buiten het water aan de slag gaan en kwam uit op het FitStapprogramma. Een goede toevoeging van mijn bedrijf Aquasport en Balance.

Inmiddels ben ik gecertificeerd FitStap coach. FitStap is een uniek beweegprogramma. Het mooie aan FitStap is dat het zoveel meer is dan wandelen. Het is bewustwording, het doorbreken van vaste denkpatronen en gewoontes. Het zet je in beweging om zo een gezonder en vitaler leven te krijgen. Op jouw eigen niveau, of je nu jong of oud, veel of weinig conditie hebt, je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. Bewegen zorgt letterlijk en figuurlijk voor verandering in je lijf, je hoofd, je humeur én je leven.

In een kleine groep gaan we in 12 weken op weg naar meer vitaliteit, balans in je leven. De lessen zijn afwisselend. Er is aandacht voor beweging, voeding, fitness voor het brein en bovenal voor plezier met elkaar. De wandelingen zijn leuk, uitdagend, afwisselend en laagdrempelig. Plezier staat voorop. Loop met ons mee en ontdek ook de kracht van wandelen. Een keer per week gaan wij samen aan de wandel. Daarnaast ga je zelf twee keer per week op pad. Via een app heb je contact met de andere deelnemers en met mij als coach.

Tevens ontvang je allerlei tips en uitdagingen die aansluiten op de trainingen en bijdragen aan het behalen van je persoonlijke doelen op het gebied van beweging, voeding en cognitieve fitness. Naast het wandelen mag je 1x per week deelnemen aan een van onze Aquasportlessen. Het FitStap programma maakt het voor iedereen mogelijk om op de manier die bij hem of haar past, te starten met bewegen om zo fit en vitaal te worden óf te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij na 12 weken het FitStap programma te hebben gevolgd kunt zeggen dat jouw fitheid met sprongen vooruit is gegaan. Kom in beweging en zet nu die eerste stap.

Meld je aan, je hoeft het niet alleen te doen.

Trainingslocaties

Desiree Smits-Bijpost heeft geen trainingen beschikbaar.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-20493228

Ervaringen