Diana ter Maat

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Je wilt graag fit worden, maar de stap om te gaan sporten is een (te) grote uitdaging. Dan is wandelen een mooie en laagdrempelige manier om te starten met bewegen. Goed voor je lijf en geest.

Of je nu jong of oud bent, weinig conditie en/of een (chronische) aandoening hebt. Graag help ik jou om in beweging te komen en je fitter en gezonder te voelen.

Ik ben Diana ter Maat en heb, naast een parttime baan, mijn eigen onderneming Move2bHappy. Mijn motto is “samen blij in beweging” en dan het liefst in de buitenlucht. Dit doe ik middels hardlopen, powerwalken, bootcampen en mindfulrun of walk. Door een hernia kwam het hardlopen voor mezelf op een laag pitje te staan. Wandelen bleek voor mij een geweldig alternatief. De stap om te kiezen voor de cursus FitStap Coach is dan ook een mooie aanvulling om nog meer mensen te helpen de stap te zetten om in beweging te komen.

Tijdens het 12-weekse programma Fitstap gaan we, in groepsverband, aan de slag met beweging, leefstijl, voeding en cognitieve fitness. Iedereen kan meedoen. Gezellig samen in beweging, maar met jouw persoonlijke doel voor ogen. Geen druk of competitie, maar juist jezelf uitdagen om op je eigen niveau aan de slag te gaan.

Zet de eerste stap en meld je aan. Dan gaan we er samen voor!

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-46165483

Ervaringen