Elmie van Deursen

Jouw FitStap Reuma coach!

Vitaal en gezond door wandelen!

“Ik wil meer bewegen” Je zegt het vaak tegen jezelf. Maar dóe het maar eens. Het wil maar niet lukken om de eerste stap te zetten. FitStap is de stok achter je deur. Dit 12-weekse wandelprogramma helpt je over de drempel naar meer bewegen.

Om verantwoord te trainen start je op je eigen niveau en werk je aan je wandelhouding en techniek. Ik vind het een mooie uitdaging om het voor iedereen boeiend en passend te maken. Het maakt dus niet uit of je vaker wandelt of een beginner bent. Met mijn gedegen kennis over voeding, beweging, sport, gezondheid en coaching, vind ik het fijn om rust in je aanpak te brengen. Op deze manier bouw je veilig op en zo verleg je gemakkelijk de grens. Je zult snel de voordelen van een verbeterde conditie voelen in je dagelijkse leven.

Elmie maakt Voeding & Beweging leuk

Elke wandeltraining kies ik fijne oefeningen uit die je basis versterken en waardoor je soepeler en sterker wordt. Je leert door de loopscholing beter bewegen, waardoor het fijner wordt om te doen. Gevarieerde oefenvormen, samen met anderen, op een mooie sportieve locatie. De groene en ruime omgeving doet ook mijzelf elke keer weer goed. Kortom: wandeltraining met mij is effectief, maar bovenal plezierig bewegen!

Wandelmaatjes

Handig is dat de FitStap-app je op koers houdt en je vooruit helpt met je persoonlijke doelen. En wie weet ontmoet je in de groep een goed wandelmaatje.

Klaar voor de start

Check de website Elmievandeursen.nl/Fitstap

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid aan het CIOS, volgde een opleiding HBO medische basiskennis, ben gediplomeerd Personal Trainer & Healthcoach, sta geregistreerd als vitaliteitstherapeut bij de BOvV (beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals) en als BGN gewichtsconsulent.

Trainingslocaties

Elmie van Deursen heeft geen trainingen beschikbaar.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-31354847

Ervaringen