Evert Aldewereld

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Wist je dat wandelen een prettige en veilige manier is om aan je gezondheid en je conditie te werken? Elke dag een korte wandeling draagt al bij een gezonder leven. Zo zit je beter in je vel en zul je overdag minder moe zijn.

Wil jij ook meer bewegen en fitter worden? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik geef in Almere wandeltrainingen met de ChiWalking-methode, waardoor je minder last hebt van spierpijn of blessures. Naast wandeltrainingen geef ik ook presentaties, bijvoorbeeld aan de Parkinson Vereniging of andere organisaties voor mensen bij wie wandelen minder vanzelfsprekend is.

Zelf wandel ik in mijn vrije tijd graag lange afstanden door de bossen. Ik loop meestal op onverharde paden, waardoor ik meer van de natuur en van de dieren in het wild geniet.

Ik ben fan van barefootwandelen, de meest natuurlijke vorm van wandelen. Niets is lekkerder dan vroeg in de ochtend op blote voeten mindful door de natuur te wandelen en goed in contact met de aarde te zijn. Door daarnaast bewuster te ademen kom ik helemaal tot rust.

Wil jij meer bewegen en vitaler worden, dan help ik jou als FitStap-coach. Samen bepalen we je doel en gaan we aan de slag om dit te bereiken. In een gezellige groep ga je ervaren hoe leuk wandelen is, krijg je voedingsadvies en trainen we in spelvorm je geheugen en concentratie. De training is zo opgebouwd dat jij voldoende uitdaging hebt binnen de grenzen van wat je kunt. Je krijgt van mij 12 weken lang één wandeltraining per week, met tips over voeding en cognitieve training. Je wandelt daarnaast zelf ook twee keer per week, waarbij de resultaten via de FitStap-app bijgehouden worden en waar je ook je opdrachten voor thuis in kunt teruglezen. Na afloop van de wandeltraining drinken we vers gezette muntthee met gember en praten we na over de training.

Na dit wandelprogramma van 12 weken voel jij je fit en vitaal en wandelen we als afsluiting een leuke wandeltocht in de buurt van Almere.

Voor persoonlijk contact kan je mij ook bereiken via info@aldefit.nl of via www.aldefit.nl.

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-86180156

Ervaringen