Ilse Korving

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Fitstap een uitnodiging voor iedereen die (weer) wilt gaan bewegen. Je kunt heel veel van jouw lichaam leren als je er maar goed naar luistert. Spanning is wie je denkt te moeten zijn ontspanning is wie je bent.

Mijn naam is Ilse Korving en ik heb mijn eigen onderneming onder de naam “Buiten Bewust Bewegen met ilse”. Naast Fitstap coach ben ik gediplomeerd Wandel-, Powerwalk- en Slowrun- coach. Alles begint met het zetten van de eerste stap en daar heeft FitStap een super mooi programma voor ontwikkeld. Wil jij (meer) gaan bewegen, of krijg jij dit als advies, maar weet je niet goed hoe je moet starten? Laat mij je helpen!

  • Samen maken we een beweegprogramma voor 12 weken.
  • Persoonlijke begeleiding om jouw doelstelling te bereiken.
  • Aanleren van nieuwe leefstijl, voeding en cognitieve fitness
  • Jouw grenzen gaan we verleggen
  • Wekelijkse trainingen in groepsverband en individueel
  • Geen competitie maar wel veel gezelligheid

Na 12 weken FitStap ben jij klaar om eventueel door te stromen naar de Powerwalk. Door deze aansluiting kan je dus heerlijk in beweging blijven, wat super goed is voor jouw gezondheid en dit zorgt uiteindelijk voor ontspanning. Laat mij je inspireren, want naast dat ik heel graag wandel vind ik het super leuk deze passie over te dragen aan andere mensen.

Zijn er na het lezen van de FitStap website nog vragen kijk dan www.buitenbewustbewegen.nl Uiteraard contact opnemen met mij kan altijd. Voor nu druk op de button informatie en laat mij contact met jou opnemen zodat we samen kunnen kijken wanneer FitStap voor jou kan beginnen.

Ik hoop snel kennis met je te mogen maken!

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-55696508

Ervaringen