Jan Tonneman

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Sinds 1997 ben ik actief als wandeltrainer. In 1998 richtte ik in de Sportwandelschool op en in 1997 startte ik met sportief wandelen. Tijdens mijn CIOS-opleiding (1979-1981) ben in de ban geraakt van de outdoorwereld (Ardennes Adventures), wat overigens nog steeds als een magneet aan mij trekt en resulteert in het organiseren van diverse actieve reizen (Wandel4daagse Luxemburg) in de Ardennen en Eifel, die de Sportwandelschool in haar programma heeft.

Na Sportief wandelen (1997), Nordic walking (2001), Wandelfit (2015) en Wandel bootcamp (2016) worden de programma’s om mensen in beweging te krijgen steeds completer. FitStap gaat weer een stapje verder en kan vanuit de sportkant gezien worden als een antwoord op de vele opleidingen uit “de zachte sector” (life style coach, mindful wandelen, natuurwandelen, stilte wandelen etc.).

In mijn persoonlijke visie staat het bewegen centraal. Wanneer je er alles uithaalt om goed te kunnen wandelen (qua techniek, houding en conditie) kun je heel lang alles zelf blijven bepalen in je leven. Dat moet toch iedereen aanspreken… Maar tussen “erover praten en denken” en “het uitvoeren” zit voor velen een grote stap.

Het programma FitStap helpt je om die stap te zetten.

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

024 - 365 55 75

Ervaringen