Natasja Vermaas

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Allereerst mijn complimenten dat je de tijd en moeite neemt om op zoek te gaan naar een passende activiteit. Of je nu lekkerder in je vel wilt zitten, een betere houding, meer energie, meer kracht of juist souplesse wilt, jij bepaalt zelf je doel(en). Of wil je misschien meer inzicht in je eetgedrag, afvallen of gewoon gezellig in groepsverband met gelijkgestemden in beweging komen? Met FitStap zet je de eerste stap.

Elke reis begint met een eerste kleine stap

Als oprichter van mijn bedrijf www.getinmotion.nl beweeg en verbind ik mensen en organisaties in de regio Pijnacker-Nootdorp met beweeg,- en vitaliteitsdiensten gericht op preventie en amplitie (bevordering) van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Get In Motion zet al 15 jaar particulieren en bedrijven met passie in vitale beweging en is een betrouwbare, empathische en ervaren partij om mee aan de slag te gaan.

Een pad ontstaat door er op te lopen

Naast sportcoach ben ik BGN gewichtsconsulent, geregistreerd sociaal werker en actief als Vitaliteitsmakelaar in de regio. Verschillende sportopleidingen (fitness, Pilates, Powerwalking, Chi Walking, sportmassage, Do-in yoga enz.) leidde tot het zelfstandig ontwikkelen van een geheel unieke wandelsport genaamd 'Walk-ilates'.

Na de cursus begeleid ik je naar een plekje in een bestaande groep bij ons of naar een andere vitale aanbieder naar eigen keuze in de regio. Zo blijf je stappen maken op weg naar een gezonde(re) leefstijl.

De weg kennen is nog iets anders dan de weg bewandelen

Heb je nog vragen? Voel je vrij contact met me op te nemen. Enthousiast? Schrijf je dan meteen in of lees meer info op mijn eigen website.

FitStap met Reuma

Heb je artrose, fybromyalgie, auto-immuunziekten, ontstekingsreuma, jicht, osteoporose, weke delen-reuma of ook maar enige vorm van reuma en ben of word je lid van de reumavereniging dan geldt er een voordelig tarief van nog geen 7 euro per week (79,50). FitStap met reuma wordt aangeboden in een gespecialiseerde groep en is een op maat gemaakt programma. Samen ontdekken we wat er allemaal wel kan.

De 5 pijlers van Get In Motion

1. Positief

2. Persoonlijk

3. Puur

4. Plezier

5. Preventie

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-28601763

Ervaringen