Nicole van Alder

Zorg beter voor jezelf – Meer bewegen is beter, ook met reuma.

Vitaal en gezond door wandelen!

Welkom! Wat goed dat je een kijkje neemt of het FitStap programma voor mensen met een reumatische aandoening iets voor jou is!

Reuma zorgt vaak voor stijfheid, vermoeidheid en pijn bij bewegen. Toch is bewegen met een reumatische aandoening juist heel goed. Het maakt de spieren en gewrichten sterker en soepeler, waardoor pijn en stijfheid vermindert. Ook houdt het de conditie op peil, waardoor u minder snel last hebt van vermoeidheid (bron Regionaal Reumacentrum | máxima mc).

Bewegen kan soms best een uitdaging zijn. Wandelen is een laagdrempelige manier van bewegen en FitStap is een leuk, gevarieerd programma in de buitenlucht voor iedereen die in beweging wil komen en daarmee beter voor jezelf zorgt.

Met Fitstap kom je samen met anderen in beweging en dat werkt stimulerend. Met je eigen doel doorloop je gezamenlijk het programma van 12 weken. Naast het wandelen in een groep, zul je ervaren dat je je lichamelijk en geestelijk fitter gaat voelen. Je wandelhouding/-techniek verbetert. Je krijgt meer conditie en het wandelen kun je langer volhouden. Belangrijk is dat je plezier beleeft aan het bewegen zodat je op een prettige en prikkelende manier jouw doel kunt bereiken. FitStap is dan ook meer dan alleen bewegen. Je ontvangt namelijk ook informatie over voeding en nog vele andere handige tips!

Ik ben Nicole van Alder. Ik ben actief als FitStap-coach en als Wandelcoach bij mijn coachpraktijk genaamd ‘Stap in de juiste richting’.

Heb je een extra zetje nodig om de stap te zetten? Moeite met het stellen van een realistisch doel? Of kun je wel wat extra individuele begeleiding gebruiken om het programma vol te gaan houden? Dat kan! Ik bied, naast het FitStap-programma ook individuele coachwandelingen aan om met jouw specifieke vraag aan de slag te gaan. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Zorg beter voor jezelf en haal het beste uit jezelf.

Zet de stap in de juiste richting, kom in beweging en doe mee! Ik ontvang je graag als FitStap-deelnemer in Leiden.

Startdatum

Startdatum: Vrijdagochtend 30 september 11.00 uur. Het FitStap-programma gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Maximum van de groep is 8.

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-11728488

Ervaringen