Nicole van Alder

Jouw FitStap Reuma coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Welkom! Ik ben Nicole en wat goed dat je een kijkje neemt of het FitStap programma iets voor jou is! Ik ontvang je graag als FitStap-deelnemer in Leiden. Wandelen is een laagdrempelige manier van bewegen en FitStap is een leuk, gevarieerd programma in de buitenlucht voor iedereen die in beweging wil komen.

Wil je je weer fitter voelen? Werken aan je wandeltechniek? Voorbereiden op een wandelevenement? Gezonder leven? Graag samen wandelen? Het kan allemaal! Welk doel je ook hebt om in beweging te komen, FitStap bied je een compleet wandelprogramma en meer!

Met Fitstap kom je samen met anderen in beweging en dat werkt stimulerend. Met je eigen doel doorloop je gezamenlijk het programma van 12 weken. Naast het wandelen in een groep, zul je ervaren dat je je lichamelijk en geestelijk fitter gaat voelen. Je wandelhouding/-techniek verbeterd. Je meer conditie krijgt en het wandelen langer kunt volhouden. Belangrijk is dat je plezier beleeft aan het bewegen zodat je op een prettige en prikkelende manier jouw doel kunt bereiken. FitStap is dan ook meer dan alleen bewegen. Je ontvangt daarnaast ook informatie over voeding en nog vele andere handige tips!

Zet de stap in de juiste richting, kom in beweging en doe mee!

Ook in het sportief wandelen is mijn credo met energie en plezier doen wat voor jou belangrijk is.

Heb je een extra zetje nodig om de stap te zetten? Moeite met het stellen van een realistisch doel? Of kun je wel wat extra individuele begeleiding gebruiken om het programma vol te gaan houden? Dat kan! Ik bied, naast het FitStap-programma ook individuele coachwandelingen aan om met jouw specifieke vraag aan de slag te gaan. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Zorg beter voor jezelf en haal het beste uit jezelf om met optimisme en motivatie de juiste stappen te gaan en blijven zetten!

Trainingslocaties

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-11728488

Ervaringen