Evert Aldewereld

Jouw FitStap coach!

Vitaal en gezond door wandelen!

Wist je dat wandelen een prettige en veilige manier is om aan je gezondheid en je conditie te werken? Elke dag een korte wandeling draagt al bij een gezonder leven. Zo zit je beter in je vel en zul je overdag minder moe zijn.

Wil jij ook meer bewegen en fitter worden? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik geef in Almere wandeltrainingen met de ChiWalking-methode, waardoor je minder last hebt van spierpijn of blessures. Naast wandeltrainingen geef ik ook presentaties, bijvoorbeeld aan de Parkinson Vereniging of andere organisaties voor mensen bij wie wandelen minder vanzelfsprekend is.

Zelf wandel ik in mijn vrije tijd graag lange afstanden door de bossen. Ik loop meestal op onverharde paden, waardoor ik meer van de natuur en van de dieren in het wild geniet.

Ik ben fan van barefootwandelen, de meest natuurlijke vorm van wandelen. Niets is lekkerder dan vroeg in de ochtend op blote voeten mindful door de natuur te wandelen en goed in contact met de aarde te zijn. Door daarnaast bewuster te ademen kom ik helemaal tot rust.

Wil jij meer bewegen en vitaler worden, dan help ik jou als FitStap-coach. Samen bepalen we je doel en gaan we aan de slag om dit te bereiken. In een gezellige groep ga je ervaren hoe leuk wandelen is, krijg je voedingsadvies en trainen we in spelvorm je geheugen en concentratie. De training is zo opgebouwd dat jij voldoende uitdaging hebt binnen de grenzen van wat je kunt. Je krijgt van mij 12 weken lang één wandeltraining per week, met tips over voeding en cognitieve training. Je wandelt daarnaast zelf ook twee keer per week, waarbij de resultaten via de FitStap-app bijgehouden worden en waar je ook je opdrachten voor thuis in kunt teruglezen. Na afloop van de wandeltraining drinken we vers gezette muntthee met gember en praten we na over de training.

Na dit wandelprogramma van 12 weken voel jij je fit en vitaal en wandelen we als afsluiting een leuke wandeltocht in de buurt van Almere.

Voor persoonlijk contact kan je mij ook bereiken via info@aldefit.nl of via www.aldefit.nl.

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-86180156

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’