Hanny Kooij

Jouw FitStap coach!

Vitaal en gezond door wandelen!

Wil je meer bewegen, je fitter voelen maar weet je niet goed hoe én waar te beginnen? Dan is het FitStap programma misschien iets voor jou!

Mijn naam is Hanny Kooij en ik ben mijn loopbaan begonnen als hulpverlener. Na allerlei functies binnen het management, de trainingswereld en het onderwijs, werk ik nu al geruime tijd met heel veel plezier als coach. Dit combineer ik met de functie van directeur bij een fietstourbedrijf in hartje Amsterdam. Voor mij een mooie combinatie van mensgericht werken, zakelijkheid en creativiteit!

Regelmatig ontmoet ik mensen die zich niet fit voelen en/of overmatig stress ervaren. Beweging en voeding wordt dan vaak als eerste verwaarloosd.

Dit bracht me op het idee om beweging en voeding toe te voegen aan mijn aanbod van coaching(www.hannykooij.nl). Dit werd versterkt door mijn eigen ervaring. Sport en gezonde voeding heeft mij in drukke tijden geholpen om in balans te blijven.

Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in het effect van bewegen en voeding op het lichaam en het brein. Ik zocht naar een manier van bewegen die toegankelijk is voor iedereen en niet alleen voor mensen die gewend zijn om te sporten. Het antwoord heb ik gevonden in het FitStap programma. Inmiddels ben ik gecertificeerd FitStap coach.

FitStap is een uniek beweegprogramma, ontwikkeld door de Koninklijke Nederlandse Wandelbond en erkend door het Kenniscentrum Sport. Of je nu al een basisconditie hebt of niet, je gezond bent of rekening moet houden met een beperking, FitStap is er voor iedereen.

In een kleine groep van maximaal 12 personen gaan we in 12 weken op weg naar meer vitaliteit! De lessen zijn afwisselend. Er is aandacht voor beweging, voeding, fitness voor het brein en bovenal voor plezier met elkaar.

Interesse? Meld je dan nu aan...

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-10487544

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’