Henk Klok

Vitaal en gezond door wandelen!

Vitaal en gezond door wandelen!

Wil je gaan wandelen om je fitter te voelen of krijg je het advies om te gaan wandelen of om meer te bewegen? Je weet alleen niet goed hoe te beginnen? Het Fitstap programma is ook geschikt voor mensen met een chronische aandoening of rekening moet houden met een beperking, iedereen kan meedoen met het FitStap beweegprogramma.

Gedurende 12 weken werken we in een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) met persoonlijke begeleiding waardoor je je vitaler zult gaan voelen. Een keer per week is er een gezamenlijke bijeenkomst waarin we wandelen en aandacht besteden aan wandeloefeningen, voeding en mentale fitheid. Twee keer per week is er een zelfstandige wandeltraining, waarbij je wordt ondersteund door een app.

Als Fitstap coach vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Voorafgaand aan de start, heb ik een persoonlijk gesprek met je waarin we bespreken wat je wilt bereiken waardoor je het maximale haalt uit het FitStap programma.

Mijn uitgangspunt is: “veilig en met plezier bewegen!”

De wekelijkse bijeenkomsten zijn, naast de sportieve uitdaging, ook gezellig en zullen je motiveren om samen met anderen te bewegen waardoor je je fitter en vitaler zult gaan voelen. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we de voortgang van je doel(en) en kun je vragen stellen over het programma en het gebruik van de app. Via de app heb je online contact met mij over de voortgang van je FitStap programma.

Iedereen kan deelnemen ongeacht je wandelervaring en hoe fit je je voelt. We bespreken vooraf samen wat voor jou belangrijk is tijdens de wekelijkse trainingen om je doel(en) te halen.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma, de inschrijving en de kosten kun je terecht op Vitaalloop.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen per mail, info@vitaalloop.nl of telefonisch 06-44-040731.

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-44040731

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’