Lucy Glaap

Jouw FitStap coach

Vitaal en gezond door wandelen!

Dag, mijn naam is Lucy Glaap.

Mijn leven staat in het teken van een gezonde leefstijl; lekker bewegen, koken met verse groenten uit mijn moestuin, de natuur in, activiteiten met familie of vrienden en zinvol bezig zijn met en voor anderen.

Als ik beweeg voel ik me fijn en deze ervaring wil ik graag delen. Mijn passie is dan ook mensen in beweging krijgen zodat ze zich zo gezond en gelukkig mogelijk voelen.

Al jaren ben ik bezig met activiteiten voor een gezonde leefstijl. Ik heb verschillende activiteiten opgezet, trainingen gevolgd en gegeven en ben gediplomeerd Mental Coach.

Sinds juni heb ik ook het certificaat van Fitstapcoach bij de KWBN gehaald. Dit paste bij mijn wens om met loopgroepen van start te gaan.

Fitstap is een schot in de roos. Gedurende 12 weken kom je in beweging, is er aandacht voor gezonde voeding, je persoonlijke doelen en cognitieve fitness.

Als coach ‘loop ik een eindje met je mee”. Ik zal aandacht geven aan de juiste wandeltechnieken van Bewust Wandelen en je deze aanleren. Met gezonde voeding krijg je aandacht voor jouw voedingspatroon en sluit ik aan op jouw persoonlijke doelen. Heb je vragen over voeding, gezondheid en leefstijl? Ik heb altijd een luisterend oor en probeer jou te motiveren en te begeleiden om het beste uit jezelf te halen.

Arnhem is een prachtige stad met mooie parken en veel water. Het wandelen in de buitenlucht doet je goed en je zult je er zeker energieker door gaan voelen. Wandel jij mee?

Weet je het nog niet zeker? Ik ben bereikbaar via 06- 15601726 of lucyglaap@gmail.com

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Lucy Glaap heeft geen trainingen beschikbaar.

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06 156601726

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’