Nicole van Alder

Zorg beter voor jezelf – Meer bewegen is beter

Vitaal en gezond door wandelen!

Welkom! Wat goed dat je een kijkje neemt of het FitStap programma iets voor jou is!

Bewegen kan soms best een uitdaging zijn. Wandelen is een laagdrempelige manier van bewegen en FitStap is een leuk, gevarieerd programma in de buitenlucht voor iedereen die in beweging wil komen en daarmee beter voor jezelf zorgt.

Wil je je weer fitter voelen? Werken aan je wandeltechniek? Voorbereiden op een wandelevenement? Gezonder leven? Graag samen wandelen? Het kan allemaal! Welk doel je ook hebt om in beweging te komen, FitStap bied je een compleet wandelprogramma en meer!

Met Fitstap kom je samen met anderen in beweging en dat werkt stimulerend. Met je eigen doel doorloop je gezamenlijk het programma van 12 weken. Naast het wandelen in een groep, zul je ervaren dat je je lichamelijk en geestelijk fitter gaat voelen. Je wandelhouding/-techniek verbetert. Je krijgt meer conditie en het wandelen kun je langer volhouden. Belangrijk is dat je plezier beleeft aan het bewegen zodat je op een prettige en prikkelende manier jouw doel kunt bereiken. FitStap is dan ook meer dan alleen bewegen. Je ontvangt namelijk ook informatie over voeding en nog vele andere handige tips!

Na afronding van het FitStap programma kun je doorstromen naar de jaargroep Fitstappers voor je maandelijkse 2 uur durende wandelduurtraining.

Ik ben Nicole van Alder. Naast dat ik actief ben als FitStap-coach, werk ik als Wandelcoach bij mijn coachpraktijk genaamd Stap in de juiste richting.

Heb je een extra zetje nodig om de stap te zetten? Moeite met het stellen van een realistisch doel? Of kun je wel wat extra individuele begeleiding gebruiken om het programma vol te gaan houden? Dat kan! Ik bied, naast het FitStap-programma ook individuele coachwandelingen aan om met jouw specifieke vraag aan de slag te gaan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Zorg beter voor jezelf en haal het beste uit jezelf. Zet de stap in de juiste richting, kom in beweging en doe mee! Ik ontvang je graag als FitStap-deelnemer in Leiden.

Startdatum

Startdatum: Vrijdagochtend 30 september 9.00 uur. Het FitStap-programma gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Maximum van de groep is 10.

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

06-11728488

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’