William Zwartepoorte

Vitaal en gezond door wandelen!

Vitaal en gezond door wandelen!

Wil jij fit worden maar heb je niet de motivatie om dit alleen te doen of heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Dan is het FitStap programma echt iets voor jou! In 12 weken gaan we in groepsverband werken aan jouw fitheid. Dit doen we aan de hand van beweging, voeding en mentale fitheid. Iedereen kan meedoen.

Het gezamenlijk doel is bewegen, gezelligheid en bezig zijn in de natuur. Heeft iedere deelnemer het eigen doel om na te streven. Maar vooral zonder druk of competitie, het gaat er vooral om dat jij jezelf uitdaagt en op je eigen niveau aan de slag kunt.

Jouw trainer hierbij is William Zwartepoorte, gecertificeerd KWbN FitStap-coach, wandeltrainer en Atletiekunie looptrainer LT3. William heeft de afgelopen jaren al heel wat mensen geholpen om op verantwoorde wijze die eerste belangrijke stappen te zetten naar meer vitaliteit. Via het FitStap-programma, maar ook door individuele wandel coaching, het JustGoo-StartRunning-programma o het 12-weeks Mindful Walk programma.

“Vooral voor (her-)starters is FitStap hét ideale programma” zo zegt William, “Door de verantwoorde opbouw hiervan heb ik al heel wat mensen over de drempel geholpen naar meer beweging.”

En zoals William, zo zijn er nog een 30-tal ervaren trainers actief bij JustGoo en allemaal proberen ze elke training zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Bij JustGoo staat plezier in het sporten hoog in het vaandel en iedere wandelaar of hardloper kan op het eigen niveau meedoen aan de groepstrainingen. Deze worden namelijk op diverse niveaus aangeboden, want verantwoord wandelen, hardlopen en trailrunnen is een vanzelfsprekendheid bij ons.

En juist daardoor kan iedere deelnemer ná afronding van FitStap doorgaan binnen JustGoo en zo verder toewerken naar de eigen doelstelling.

Niet voor niets luidt ons motto: Ýou don’t have to go fast, you JUST have to GOO!’

Dus zet nu die eerste stap en meld je aan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Trainingslocaties

Hieronder zie je welk(e) FitStap-programma(‘s) deze coach aanbiedt. Kies je programma en schrijf je in.

Geïnteresseerd in een ander tijdstip?

Zo werkt het

Beweegprogramma van 12 weken

Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.

Begeleiding van een professionele FitStap coach

Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen.

Zowel lichaam als geest staan centraal

Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’.

Online contact met je FitStap coach

Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Gezond in beweging met FitStap!

Contactgegevens

Heb je vragen aan deze FitStap-coach over de wandeltrainingen?

0627925005

Ervaringen

Conny Giesen

Deelneemster pilot FitStap

‘Het mooie aan FitStap is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.’

Karin van den Broek

Deelnemer aan FitStap

‘FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!’

Henk Jansma

Deelnemer aan FitStap

‘Ik ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.’

Petra Willems

Deelnemer aan FitStap

‘Ik heb artrose en heb er daarom moeite mee om aan het begin van de training op gang te komen. Gelukkig kan ik binnen FitStap alle trainingen in mijn eigen tempo uitvoeren. De coach houdt daar heel goed rekening mee. De trainingen zijn altijd goed uitvoerbaar, zelfs voor mij met mijn beperking.’