Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Wat kun je het beste eten als je 's avonds gaat trainen?

Nu de zomertijd is ingegaan, kun je ook 's avonds nog prima buiten trainen. Maar wat moet je dan doen met je maaltijd? Wat kun je het beste eten en wanneer? In dit blog krijg je uitleg.

Lees meer

Vitamines aanvullen, wel of niet nodig om fit te blijven?

Er zijn allerlei soorten vitamines verkrijgbaar. Is het nodig om extra vitamines te gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat je via je voeding voldoende vitamines binnenkrijgt?

Lees meer

Wat zijn gezonde snacks om mee te nemen tijdens je wandeling?

Ga je een lange wandeling maken, dan is het verstandig om iets te eten mee te nemen. Wat zijn gezonde snacks tijdens het wandelen? Deze 5 voedingsmiddelen zijn geschikt om mee te nemen in je wandeltas.

Lees meer

Fabels en feiten over sporten, vetverbranding en afvallen

Rond sporten, vetverbranding en afvallen bestaan meerdere fabels. Kun je om af te vallen beter rustiger sporten of moet je dit juist intensief doen? En verbruik je meer energie als je nog ongetraind bent?

Lees meer

Hoe lang wandelen om calorieën van een voedingsmiddel te verbranden?

Met wandelen gebruik je energie ofwel je verbrandt calorieën. Het is interessant om te weten hoe lang je moet wandelen om de calorieën van een bepaald voedingsmiddel te verbranden. Maar hoe?

Lees meer

Blog- Sascha de Jong over bewegen met plezier

We weten het allemaal; als het om leefstijl gaat is gezond eten belangrijk en natuurlijk ook veel bewegen. Maar heeft bewegen met plezier een ander effect op eetgedrag dan sporten omdat het moet?

Lees meer