Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Tips om ook de komende tijd gezond te eten

De coronacrisis heeft ons dagelijks leven flink overhoop gegooid. Gezond eten kan er daardoor wel eens bij in schieten. Daarom geven we je tips om ook de komende tijd gezond te blijven eten.

Lees meer

Hier moet je op letten als je geen of weinig vlees eet

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen of minder vlees te eten. Hoe zorg je ervoor dat je zonder vlees te eten wel alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt? FitStap geeft je tips.

Lees meer

Gezonder eten in 2020? Met deze tips helpen we je op weg

Het jaar 2020 is inmiddels in volle gang. Misschien had je als goed voornemen om beter op je voeding te letten? Met deze tips helpen we je op weg om jouw goede voornemen het hele jaar vol te houden.

Lees meer

Vezels: broodnodig voor je gezondheid!

Je hebt vast weleens gehoord dat vezels goed zijn voor je darmen. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende vezels binnenkrijgt en waarom is dat zo belangrijk? En hoe zit het met vezels als je vaak wandelt?

Lees meer

Eiwitten: belangrijk voor een goed herstel van je spieren

Na een inspanning is het belangrijk om goed te herstellen. Eiwitten zijn belangrijk voor het herstel van je spieren. Waar zitten eiwitten in en wat kun je het beste eten om goed te herstellen van je training?

Lees meer

Kun jij jouw weerstand opbouwen door je voeding aan te passen?

Om je heen hoor je mensen alweer hoesten en proesten. Snel nog even een netje sinaasappels halen! Is deze vitamine C-boost voldoende om je weerstand te verhogen? Diëtiste Monique Hoogerwerf geeft tips.

Lees meer