Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Deze apps helpen je om gezonder te eten

Een app kan je helpen om gezonder te eten. Het Voedingscentrum heeft drie verschillende apps ontwikkeld. Waar kun je deze apps precies voor gebruiken? FitStap ging op onderzoek uit.

Lees meer

Passen vruchtensappen wel of niet in een gezond voedingspatroon?

Dat frisdrank vanwege de toegevoegde suikers die het bevat niet heel gezond is, is inmiddels wel bekend. Maar hoe zit het met pure vruchtensappen? Passen deze in een gezond voedingspatroon?

Lees meer

Tips om ook de komende tijd gezond te eten

De coronacrisis heeft ons dagelijks leven flink overhoop gegooid. Gezond eten kan er daardoor wel eens bij in schieten. Daarom geven we je tips om ook de komende tijd gezond te blijven eten.

Lees meer

Hier moet je op letten als je geen of weinig vlees eet

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen of minder vlees te eten. Hoe zorg je ervoor dat je zonder vlees te eten wel alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt? FitStap geeft je tips.

Lees meer

Gezonder eten in 2020? Met deze tips helpen we je op weg

Het jaar 2020 is inmiddels in volle gang. Misschien had je als goed voornemen om beter op je voeding te letten? Met deze tips helpen we je op weg om jouw goede voornemen het hele jaar vol te houden.

Lees meer

Vezels: broodnodig voor je gezondheid!

Je hebt vast weleens gehoord dat vezels goed zijn voor je darmen. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende vezels binnenkrijgt en waarom is dat zo belangrijk? En hoe zit het met vezels als je vaak wandelt?

Lees meer