Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Hoge bloeddruk? Zo zorg je voor een gezonde leefstijl

Een hoge bloeddruk vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Heb je een hoge bloeddruk, dan is een gezonde leefstijl extra belangrijk. Waar moet je op letten?

Lees meer

Met deze 5 tips blijf je tijdens de coronacrisis zo fit mogelijk

Door de maatregelen rond het coronavirus zitten we meer binnen. Hierdoor lopen we het risico om minder te bewegen. Met deze tips helpen we je op weg om in beweging te blijven.

Lees meer

Voel jij je wel eens futloos? Zo krijg je meer energie

Voel jij je wel eens futloos en wil je graag meer energie hebben? Met deze tips kun je jouw energielevel verhogen, zodat je gemakkelijker een actiever leven kunt leiden.

Lees meer

Tips om je hoofd leeg te maken: van schrijven tot afleiding zoeken

Heb jij regelmatig het gevoel dat je hoofd vol zit met van alles en nog wat? Dit kan veel energie kosten. Met deze tips kun je de gedachten in je hoofd beter onder controle krijgen en je daardoor beter ontspannen.

Lees meer

Tips voor gezonde beloningen als je jouw doel hebt bereikt

Het is gelukt! Je hebt jouw doel bereikt. Je kunt bijvoorbeeld een uur achter elkaar wandelen. Daar mag je jezelf best eens goed voor belonen. FitStap geeft je tips voor gezonde beloningen.

Lees meer

Weet jij al wat je op jouw verlanglijstje gaat zetten?

De Sint is weer in het land, dus het is tijd om een verlanglijstje te maken. Hoe mooi is het om hier producten op te zetten die je helpen om fitter te worden? FitStap geeft je graag wat inspiratie.

Lees meer