Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Tips om je hoofd leeg te maken: van schrijven tot afleiding zoeken

Heb jij regelmatig het gevoel dat je hoofd vol zit met van alles en nog wat? Dit kan veel energie kosten. Met deze tips kun je de gedachten in je hoofd beter onder controle krijgen en je daardoor beter ontspannen.

Lees meer

Tips voor gezonde beloningen als je jouw doel hebt bereikt

Het is gelukt! Je hebt jouw doel bereikt. Je kunt bijvoorbeeld een uur achter elkaar wandelen. Daar mag je jezelf best eens goed voor belonen. FitStap geeft je tips voor gezonde beloningen.

Lees meer

Weet jij al wat je op jouw verlanglijstje gaat zetten?

De Sint is weer in het land, dus het is tijd om een verlanglijstje te maken. Hoe mooi is het om hier producten op te zetten die je helpen om fitter te worden? FitStap geeft je graag wat inspiratie.

Lees meer

Met deze 8 tips ga je een winterdip te lijf

De dagen worden steeds korter. Buiten is het vaak grijs en nat: niet echt weer om vrolijk van te worden. Met deze 8 tips gaan de donkere wintermaanden er een stuk lichter en zonniger uitzien.

Lees meer

Tips om je te motiveren in de donkere maanden

In de herfst- en wintermaanden kan het soms moeilijker zijn om de deur uit te stappen voor je portie lichaamsbeweging dan in de lente en zomer. Met deze tips blijf je ook in de donkere maanden gemotiveerd.

Lees meer

Je gezonde leefstijl oppakken na de vakantie: zo doe je dat

Tijdens de vakantie is je ritme vaak anders dan normaal. Je eet misschien wat minder gezond en je beweegt minder dan in je dagelijks leven. Wil je je gezonde leefstijl weer oppakken? Met de tips in dit blog gaat dit net iets makkelijker.

Lees meer