Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Met deze tips kom je de feestdagen gezond door

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van warmte en gezelligheid, en van lekker eten. Hoe kun je deze dagen toch nog een beetje gezond houden? FitStap geeft je tips (en wenst je hele mooie feestdagen).

Lees meer

Tip van FitStap-coach Marianne: Zo beweeg je méér

Wil jij meer bewegen in je dagelijks leven, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? FitStap-coach Marianne Wildenberg geeft je tips om meer beweging in je (werk)dag aan te brengen.

Lees meer

De 7 voordelen van sporten in de buitenlucht

Niets is fijner dan je wandelschoenen aan te trekken, de voordeur uit te stappen en op pad te gaan in de frisse buitenlucht. Nog niet overtuigd van de voordelen van buiten sporten ten opzichte van binnen sporten?

Lees meer

De zomervakantie is voorbij. Zo word je weer fit na je vakantie

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer in beweging te komen. Hoe pak je de draad na een wat minder actieve periode weer op? Met deze tips helpen we je op weg.

Lees meer

De 6 voordelen van trainen met een coach

Trainen onder begeleiding van een coach, zoals een FitStap-coach, heeft veel voordelen. Maar welke voordelen zijn dat? Wij zetten er een aantal op een rij.

Lees meer

Last van stress? Ga dan mindful wandelen!

Wandelen is de perfecte manier om te ontspannen. Door mindful te wandelen kun je je stressniveau zelfs nog verder verlagen. Maar hoe doe je dit? FitStap geeft je tips.

Lees meer