Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Sporten terwijl je een overvolle agenda hebt: tips

Druk, drukker, drukst. Soms is het moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. FitStap geeft je tips om toch voldoende te sporten en te bewegen als je weinig tijd hebt.

Lees meer

Moeite om je doel vast te houden? Zó gaat dit net iets makkelijker

Je hebt voor jezelf een mooi doel bepaald: je wilt fitter worden of je leefstijl gaan verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je dit doel vasthoudt en dat je gemotiveerd blijft? Met deze tips wordt dit net iets makkelijker.

Lees meer

Met FitStap naar een succesvolle verandering van je gedrag

Binnen FitStap gaan beweging, gezonde voeding en mental coaching hand in hand. Op deze manier is de kans dat je daadwerkelijk je leefstijl verbetert het grootst. Lees meer over de FitStap-aanpak.

Lees meer

Met deze tips kom je de feestdagen gezond door

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van warmte en gezelligheid, en van lekker eten. Hoe kun je deze dagen toch nog een beetje gezond houden? FitStap geeft je tips (en wenst je hele mooie feestdagen).

Lees meer

Tip van FitStap-coach Marianne: Zo beweeg je méér

Wil jij meer bewegen in je dagelijks leven, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? FitStap-coach Marianne Wildenberg geeft je tips om meer beweging in je (werk)dag aan te brengen.

Lees meer

De 7 voordelen van sporten in de buitenlucht

Niets is fijner dan je wandelschoenen aan te trekken, de voordeur uit te stappen en op pad te gaan in de frisse buitenlucht. Nog niet overtuigd van de voordelen van buiten sporten ten opzichte van binnen sporten?

Lees meer