Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Tips om je te motiveren in de donkere maanden

In de herfst- en wintermaanden kan het soms moeilijker zijn om de deur uit te stappen voor je portie lichaamsbeweging dan in de lente en zomer. Met deze tips blijf je ook in de donkere maanden gemotiveerd.

Lees meer

Je gezonde leefstijl oppakken na de vakantie: zo doe je dat

Tijdens de vakantie is je ritme vaak anders dan normaal. Je eet misschien wat minder gezond en je beweegt minder dan in je dagelijks leven. Wil je je gezonde leefstijl weer oppakken? Met de tips in dit blog gaat dit net iets makkelijker.

Lees meer

Sporten terwijl je een overvolle agenda hebt: tips

Druk, drukker, drukst. Soms is het moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. FitStap geeft je tips om toch voldoende te sporten en te bewegen als je weinig tijd hebt.

Lees meer

Moeite om je doel vast te houden? Zó gaat dit net iets makkelijker

Je hebt voor jezelf een mooi doel bepaald: je wilt fitter worden of je leefstijl gaan verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je dit doel vasthoudt en dat je gemotiveerd blijft? Met deze tips wordt dit net iets makkelijker.

Lees meer

Met FitStap naar een succesvolle verandering van je gedrag

Binnen FitStap gaan beweging, gezonde voeding en mental coaching hand in hand. Op deze manier is de kans dat je daadwerkelijk je leefstijl verbetert het grootst. Lees meer over de FitStap-aanpak.

Lees meer

Met deze tips kom je de feestdagen gezond door

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van warmte en gezelligheid, en van lekker eten. Hoe kun je deze dagen toch nog een beetje gezond houden? FitStap geeft je tips (en wenst je hele mooie feestdagen).

Lees meer