Gezond in beweging met FitStap!

Fit het nieuwe jaar in

Jij kunt het!

Beweeg je nu nog niet, maar wil jij je graag fitter voelen? Jij kunt het!

Weet je niet hoe te beginnen met gezonder leven? En ben je bang dat je het niet volhoudt? Jij kunt het!

  Vind je het spannend om je aan te sluiten bij een sportgroep? Jij kunt het!

   En wij willen je graag helpen.

   2019 wordt jouw jaar!

   FitStap is een beweegprogramma voor iedereen. Ook als je nu nog niet veel beweegt. Als je geen goede conditie (meer) hebt. Of als je rekening moet houden met beperkingen. Laat 2019 jouw ommekeer betekenen! Het enige wat je hoeft te doen, is de eerste stap te zetten door je in te schrijven.

   Krijg weer plezier in bewegen

   Met FitStap kom je niet alleen in beweging. Je leert ook haalbare doelen te formuleren en jouw doelen te bereiken. Je krijgt informatie over gezonde voeding. En met de oefeningen om ook jouw brein fit te houden is het vaak ook lachen geblazen. En dat is precies wat FitStap jou kan brengen: (weer) plezier in bewegen. En als je het leuk vindt om te wandelen, is de kans veel groter dat je het blijft doen. Ook als het programma is afgelopen.

   Lees hier meer over FitStap.

   Ervaringen van deelnemers

   Ben je benieuwd hoe een FitStap groepstraining eruit ziet? Lees hier het verslag van een training van FitStap coach Linda Leenders. Ook de deelnemers delen graag hun ervaringen. Lees eens het verhaal van Conny Giesen of Jolanda Verhoeven. Ga jij ook de eerste stap zetten?

   Schrijf je nú in!