Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

FitStap in magazine voor sportmasseurs

In NGS Magazine, het magazine voor sportmasseurs, stond onlangs een artikel over FitStap. Aan het woord komt onder meer FitStap-coach Eline Linssen.

Lees meer

Trainen in wisselvallig lenteweer: kledingtips

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, zijn bekende spreuken. Tijdens een training in de lente kun je te maken krijgen met heel verschillende weersomstandigheden. Wat trek je dan het beste aan?

Lees meer

5x wandelend genieten van het voorjaar

De lente is in aantocht. Tijd om naar buiten te gaan en meer te gaan bewegen. FitStap tipt je vijf wandelroutes waarop je perfect kunt genieten van het voorjaar en tegelijkertijd aan je conditie kunt werken.

Lees meer

5x genieten van de winter op deze warme routes

Ook in de winter kun je prima wandelen. Kleed je warm aan en geniet van het winterlandschap op deze wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer.

Lees meer

Wanneer sporten, ’s ochtends of ’s avonds?

Sporten kun je natuurlijk op ieder moment van de dag. ’s Ochtend voor dag en dauw, maar ook in de avonduren. Op welk moment kun je het beste gaan trainen?

Lees meer

De 5 voordelen van trainen met een coach

Sporten, zoals wandelen, kun je natuurlijk in je eentje doen. Maar trainen onder begeleiding van een trainer of coach kan je voordelen opleveren. Welke? FitStap zet ze voor je op een rij.

Lees meer