Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Met deze 7 tips krijg je thuis meer lichaamsbeweging

Om te bewegen hoef je niet per se naar buiten en zelfs niet de deur uit. Ook binnenshuis kun je ervoor zorgen dat je lichaamsbeweging krijgt. Hoe? FitStap geeft je 7 tips die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lees meer

Zo maak je een wandeling in je eigen woonwijk interessanter

Wil je de komende tijd af en toe een frisse neus halen? Maak dan een wandeling door je eigen buurt. Met deze tips maak je een wandeling in je eigen woonwijk interessanter.

Lees meer

FitStap in magazine voor sportmasseurs

In NGS Magazine, het magazine voor sportmasseurs, stond onlangs een artikel over FitStap. Aan het woord komt onder meer FitStap-coach Eline Linssen.

Lees meer

Trainen in wisselvallig lenteweer: kledingtips

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, zijn bekende spreuken. Tijdens een training in de lente kun je te maken krijgen met heel verschillende weersomstandigheden. Wat trek je dan het beste aan?

Lees meer

5x wandelend genieten van het voorjaar

De lente is in aantocht. Tijd om naar buiten te gaan en meer te gaan bewegen. FitStap tipt je vijf wandelroutes waarop je perfect kunt genieten van het voorjaar en tegelijkertijd aan je conditie kunt werken.

Lees meer

5x genieten van de winter op deze warme routes

Ook in de winter kun je prima wandelen. Kleed je warm aan en geniet van het winterlandschap op deze wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer.

Lees meer