Gezond in beweging met FitStap!

Coaches


Op deze pagina's vind je de belangrijkste informatie voor jou als FitStap coach. De meest actuele nieuwsberichten vind je hieronder. Klik op de blokken daaronder voor de berichten per onderwerp. Het nieuws ontvang je ook tweemaandelijks in je mailbox via de FitStap coach nieuwsbrief.

Kortingsactie pakketten!

Na de vakantie starten veel mensen weer met het oppakken van een gezonde leefstijl. Hét moment om te starten met FitStap. Om je te helpen bij de opstart van een nieuw programma, bieden we in de tweede week van september weer FitStap pakketten met korting aan. Van 9 t/m 18 september 2019 bedraagt de prijs van een pakket voor 10 deelnemers slechts €165 exclusief BTW (was €200).

Samenwerking Parkinson Vereniging

In Nederland leiden 50.000 mensen aan de ziekte van Parkinson. Juist voor hen is op een verantwoorde manier (blijven) bewegen erg belangrijk. In een gesprek met de Parkinson Vereniging besloten we een samenwerking aan te gaan. De eerder aangekondigde e-learning module, waarmee jij je bijschoolt in het werken met deze groep patiënten, is inmiddels gereed. En het gebruik ervan is voor de eerste 150 aanmelders gratis!

Relaxmodus uit - Actiemodus aan

Nu de vakanties (bijna) voorbij zijn, startten we de nieuwe FitStap campagne. Weer fit worden na je vakantie? Meld je aan voor FitStap!

FitStap op MAXVandaag.nl

MAX Vandaag besteedt op haar website aandacht aan aantrekkelijke sporten. En daar is FitStap er één van. Coach Linda Leenders en deelnemer Herman Geurts vertellen enthousiast wat FitStap zo bijzonder maakt.