Gezond in beweging met FitStap!

Coaches


Op deze pagina's vind je de belangrijkste informatie voor jou als FitStap coach. De meest actuele nieuwsberichten vind je hieronder. Klik op de blokken daaronder voor de berichten per onderwerp. Het nieuws ontvang je ook tweemaandelijks in je mailbox via de FitStap coach nieuwsbrief.

Vierdaagse campagne

In juli startte onze Vierdaagse campagne. We dagen mensen uit eens na te denken over de mogelijkheid zelf de Vierdaagse te lopen. Met FitStap zet je de eerste stap. De oud-deelnemers van FitStap coach Joyce Himbrecht gaan ze dit jaar voor!

Aansprakelijkheidsverzekering

Als lid van KWBN ben je als coach ook verzekerd voor aansprakelijkheid. Om beginnende FitStap coaches te helpen snel van start te gaan, bieden we hen dan ook een gratis KWBN basislidmaatschap aan voor het eerste jaar.

Samenwerking Parkinson Vereniging
In Nederland leiden 50.000 mensen aan de ziekte van Parkinson. Juist voor hen is op een verantwoorde manier (blijven) bewegen erg belangrijk. In een gesprek met de Parkinson Vereniging besloten we een samenwerking aan te gaan.

100e FitStap coach!

Op 21 en 22 juni 2019 vond er een nieuwe opleiding FitStap coach plaats. Een opleidingsronde met een heuglijk feit, want we mochten de 100e gecertificeerde FitStap coach verwelkomen: Jolanda Hogenbirk!