Gezond in beweging met FitStap!

Coaches

Op deze pagina's vind je de belangrijkste informatie voor jou als FitStap coach. De meest actuele nieuwsberichten vind je hieronder. Klik op de blokken daaronder voor de berichten per onderwerp. Het nieuws ontvang je ook tweemaandelijks in je mailbox via de FitStap coach nieuwsbrief.

15 nieuwe FitStap coaches

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari vond de eerste opleiding FitStap coach van 2020 plaats. 15 deelnemers behaalden hun certificaat.

FitStap 'goed onderbouwde interventie'

Zelf wisten we het natuurlijk al, maar op 3 oktober 2019 kregen we van Kenniscentrum Sport ook de officiële erkenning. Ons beweegprogramma FitStap heeft niveau 2 van het kwaliteitskeurmerk ‘Erkende sport- en beweeginterventie’ bereikt en is dus ‘goed onderbouwd’.

Samenwerking Parkinson Vereniging

In Nederland leiden 50.000 mensen aan de ziekte van Parkinson. Juist voor hen is op een verantwoorde manier (blijven) bewegen erg belangrijk. In een gesprek met de Parkinson Vereniging besloten we een samenwerking aan te gaan. De eerder aangekondigde e-learning module, waarmee jij je bijschoolt in het werken met deze groep patiënten, is inmiddels gereed. En als FitStap coach krijg je bovendien korting op het gebruik van de e-learning module!