Gezond in beweging met FitStap!

Coaches

Op deze pagina's vind je de belangrijkste informatie voor jou als FitStap coach. De meest actuele nieuwsberichten vind je hieronder. Klik op de blokken daaronder voor de berichten per onderwerp. Het nieuws ontvang je ook tweemaandelijks in je mailbox via de FitStap coach nieuwsbrief.Samenwerking ReumaNederland krijgt vorm

KWBN en Reuma Nederland zijn onlangs een langdurige samenwerking aangegaan. Juist voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma is bewegen heel belangrijk, maar vaak ook een uitdaging. En daarin kan FitStap van meerwaarde zijn.


FitStap kan weer starten!


Vanaf maandag 11 mei 2020 mogen volwassenen weer samen sporten in de buitenlucht. Dat betekent dat ook FitStap weer kan (door)starten! Maar, let op! Er zijn wel een aantal richtlijnen waar jij je als FitStap coach aan moet houden. Daarnaast geven we je graag een aantal praktische tips om ook in de 1,5 meter samenleving van FitStap een succes te maken.

KWBN-adviezen voor wandeltrainers en begeleiders

In aanvulling op het landelijke sportprotocol werkte KWBN wandelspecifieke adviezen en tips uit om je zo goed mogelijk op weg te helpen bij jouw uitdagingen binnen de 1,5 meter samenleving.