Gezond in beweging met FitStap!

Nu met 50% korting! Klik hier voor meer informatie

Artikelen

FitStap-training in Heumen: Forse vooruitgang, maar vooral veel plezier

Lees snel verder voor een sfeerverslag van de FitStap training in het dorpje Heumen, ten zuiden van Nijmegen. Deze groep is van FitStap-coach Linda Leenders. Een groep enthousiaste deelnemers!

Lees meer

Blog - FitStap-deelnemer Tonny van den Bergh aan het woord

Op deze pagina vertelt een deelnemer over zijn of haar ervaringen met FitStap. Tonny van den Bergh volgde het programma dit najaar in Heumen bij coach Linda Leenders. Hoe kijkt Tonny terug op 12 weken FitStap?

Lees meer

Blog- Sascha de Jong over bewegen met plezier

We weten het allemaal; als het om leefstijl gaat is gezond eten belangrijk en natuurlijk ook veel bewegen. Maar heeft bewegen met plezier een ander effect op eetgedrag dan sporten omdat het moet?

Lees meer

Blog - Bart Putman deelt ervaringen over FitStap

Voordat FitStap startte, vonden er eind 2017 twee pilots plaats. Bart Putman was één van de twee coaches. Enthousiast vertelt hij over de ervaringen van zijn eerste FitStap-groep.

Lees meer

Blog - Conny Giesen over haar 'wandelverslaving'

Het regent vandaag de hele dag, maar ik zit al wel aan bijna negen wandelkilometers. Mijn zus vroeg vanmorgen nog: ‘Zal ik je even met de auto brengen?’ Ik loop liever.

Lees meer

Wandelen in slecht weer: tips om droog en warm te blijven

Ook in de herfst en de winter kun je prima wandelen. Je moet alleen wel extra aandacht besteden aan je uitrusting. Waar moet je aan denken als je in de kou of in de regen gaat wandelen? FitStap geeft je tips.

Lees meer