Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Deze apps helpen je om gezonder te eten

Een app kan je helpen om gezonder te eten. Het Voedingscentrum heeft drie verschillende apps ontwikkeld. Waar kun je deze apps precies voor gebruiken? FitStap ging op onderzoek uit.

Lees meer

Hoge bloeddruk? Zo zorg je voor een gezonde leefstijl

Een hoge bloeddruk vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Heb je een hoge bloeddruk, dan is een gezonde leefstijl extra belangrijk. Waar moet je op letten?

Lees meer

Passen vruchtensappen wel of niet in een gezond voedingspatroon?

Dat frisdrank vanwege de toegevoegde suikers die het bevat niet heel gezond is, is inmiddels wel bekend. Maar hoe zit het met pure vruchtensappen? Passen deze in een gezond voedingspatroon?

Lees meer

Met deze 7 tips krijg je thuis meer lichaamsbeweging

Om te bewegen hoef je niet per se naar buiten en zelfs niet de deur uit. Ook binnenshuis kun je ervoor zorgen dat je lichaamsbeweging krijgt. Hoe? FitStap geeft je 7 tips die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lees meer

Zo maak je een wandeling in je eigen woonwijk interessanter

Wil je de komende tijd af en toe een frisse neus halen? Maak dan een wandeling door je eigen buurt. Met deze tips maak je een wandeling in je eigen woonwijk interessanter.

Lees meer

Tips om ook de komende tijd gezond te eten

De coronacrisis heeft ons dagelijks leven flink overhoop gegooid. Gezond eten kan er daardoor wel eens bij in schieten. Daarom geven we je tips om ook de komende tijd gezond te blijven eten.

Lees meer