Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Kun jij jouw weerstand opbouwen door je voeding aan te passen?

Om je heen hoor je mensen alweer hoesten en proesten. Snel nog even een netje sinaasappels halen! Is deze vitamine C-boost voldoende om je weerstand te verhogen? Diëtiste Monique Hoogerwerf geeft tips.

Lees meer

Jolanda Hogenbirk vertelt op de radio over FitStap

Jolanda Hogenbirk was deze zomer onze honderdste FitStap-coach. Onlangs vertelde zij op de radio over FitStap. Luister naar het interview en laat je aansteken door Jolanda's enthousiasme.

Lees meer

Wel of niet trainen met een verkoudheid?

De ‘r’ is in de maand en dat betekent dat een verkoudheid op de loer ligt. Kun je met een verkoudheid gewoon doortrainen of is het beter om rust te nemen? FitStap geeft je advies.

Lees meer

Tips om je te motiveren in de donkere maanden

In de herfst- en wintermaanden kan het soms moeilijker zijn om de deur uit te stappen voor je portie lichaamsbeweging dan in de lente en zomer. Met deze tips blijf je ook in de donkere maanden gemotiveerd.

Lees meer

5x wandelen door prachtige herfstbossen

De herfst is een prachtig seizoen om in te wandelen. Op deze 5 wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer kun je dit kleurrijke jaargetijde perfect beleven en tegelijkertijd aan je conditie werken.

Lees meer

Zo doe je een goede warming-up voor je wandeltraining

Een goede warming-up aan het begin van je wandeltraining verkleint de kans op blessures en is daarom heel belangrijk. Maar hoe doe je een goede warming-up? Heeft het bijvoorbeeld zin om te rekken? Fitstap geeft je tips.

Lees meer