Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Sporten terwijl je een overvolle agenda hebt: tips

Druk, drukker, drukst. Soms is het moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. FitStap geeft je tips om toch voldoende te sporten en te bewegen als je weinig tijd hebt.

Lees meer

Zout in je voeding: zo zorg je voor een gezonde zoutinname

We vinden het allemaal heel lekker en 85% van de Nederlanders eet er dagelijks teveel van: zout. Hoeveel zout heb je per dag nodig en waarom is te veel zou niet gezond?

Lees meer

Verklein de kans op een blessure met deze 6 tips

Hoewel de kans op blessures bij wandelen relatief klein is, moet je toch oppassen voor overbelasting. Met deze 6 tips houd je de kans op wandelblessures zo klein mogelijk.

Lees meer

Moeite om je doel vast te houden? Zó gaat dit net iets makkelijker

Je hebt voor jezelf een mooi doel bepaald: je wilt fitter worden of je leefstijl gaan verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je dit doel vasthoudt en dat je gemotiveerd blijft? Met deze tips wordt dit net iets makkelijker.

Lees meer

Tips om verstandig in de zon te wandelen

Nu het lente is, laat de zon zich steeds meer zien. Het is dan extra fijn om naar buiten te gaan. FitStap geeft je tips om op een verstandige manier te wandelen in de zon.

Lees meer

Wat kun je het beste eten als je 's avonds gaat trainen?

Nu de zomertijd is ingegaan, kun je ook 's avonds nog prima buiten trainen. Maar wat moet je dan doen met je maaltijd? Wat kun je het beste eten en wanneer? In dit blog krijg je uitleg.

Lees meer