Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

5x genieten van de winter op deze warme routes

Ook in de winter kun je prima wandelen. Kleed je warm aan en geniet van het winterlandschap op deze wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer.

Lees meer

Gezonder eten in 2020? Met deze tips helpen we je op weg

Het jaar 2020 is inmiddels in volle gang. Misschien had je als goed voornemen om beter op je voeding te letten? Met deze tips helpen we je op weg om jouw goede voornemen het hele jaar vol te houden.

Lees meer

Tips om je hoofd leeg te maken: van schrijven tot afleiding zoeken

Heb jij regelmatig het gevoel dat je hoofd vol zit met van alles en nog wat? Dit kan veel energie kosten. Met deze tips kun je de gedachten in je hoofd beter onder controle krijgen en je daardoor beter ontspannen.

Lees meer

Tips voor gezonde beloningen als je jouw doel hebt bereikt

Het is gelukt! Je hebt jouw doel bereikt. Je kunt bijvoorbeeld een uur achter elkaar wandelen. Daar mag je jezelf best eens goed voor belonen. FitStap geeft je tips voor gezonde beloningen.

Lees meer

Weet jij al wat je op jouw verlanglijstje gaat zetten?

De Sint is weer in het land, dus het is tijd om een verlanglijstje te maken. Hoe mooi is het om hier producten op te zetten die je helpen om fitter te worden? FitStap geeft je graag wat inspiratie.

Lees meer

Wanneer sporten, ’s ochtends of ’s avonds?

Sporten kun je natuurlijk op ieder moment van de dag. ’s Ochtend voor dag en dauw, maar ook in de avonduren. Op welk moment kun je het beste gaan trainen?

Lees meer