Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Wandelen op de zomeravond? Dat kan perfect in deze gebieden!

Wandelen op een mooie zwoele zomeravond en genieten van de ondergaande zon kan natuurlijk overal. Maar in deze vijf gebieden kan dit nog net iets mooier.

Lees meer

Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden?

Ga je in de lente en zomer wandelen in de natuur, dan moet je oppassen voor teken. Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden? En wat te doen als je bent gebeten door een teek?

Lees meer

Sporten terwijl je een overvolle agenda hebt: tips

Druk, drukker, drukst. Soms is het moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. FitStap geeft je tips om toch voldoende te sporten en te bewegen als je weinig tijd hebt.

Lees meer

Zout in je voeding: zo zorg je voor een gezonde zoutinname

We vinden het allemaal heel lekker en 85% van de Nederlanders eet er dagelijks teveel van: zout. Hoeveel zout heb je per dag nodig en waarom is te veel zou niet gezond?

Lees meer

Verklein de kans op een blessure met deze 6 tips

Hoewel de kans op blessures bij wandelen relatief klein is, moet je toch oppassen voor overbelasting. Met deze 6 tips houd je de kans op wandelblessures zo klein mogelijk.

Lees meer

Moeite om je doel vast te houden? Zó gaat dit net iets makkelijker

Je hebt voor jezelf een mooi doel bepaald: je wilt fitter worden of je leefstijl gaan verbeteren. Hoe zorg je ervoor dat je dit doel vasthoudt en dat je gemotiveerd blijft? Met deze tips wordt dit net iets makkelijker.

Lees meer