Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Met deze 5 tips blijf je tijdens de coronacrisis zo fit mogelijk

Door de maatregelen rond het coronavirus zitten we meer binnen. Hierdoor lopen we het risico om minder te bewegen. Met deze tips helpen we je op weg om in beweging te blijven.

Lees meer

FitStap in magazine voor sportmasseurs

In NGS Magazine, het magazine voor sportmasseurs, stond onlangs een artikel over FitStap. Aan het woord komt onder meer FitStap-coach Eline Linssen.

Lees meer

Trainen in wisselvallig lenteweer: kledingtips

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, zijn bekende spreuken. Tijdens een training in de lente kun je te maken krijgen met heel verschillende weersomstandigheden. Wat trek je dan het beste aan?

Lees meer

5x wandelend genieten van het voorjaar

De lente is in aantocht. Tijd om naar buiten te gaan en meer te gaan bewegen. FitStap tipt je vijf wandelroutes waarop je perfect kunt genieten van het voorjaar en tegelijkertijd aan je conditie kunt werken.

Lees meer

Hier moet je op letten als je geen of weinig vlees eet

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen of minder vlees te eten. Hoe zorg je ervoor dat je zonder vlees te eten wel alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt? FitStap geeft je tips.

Lees meer

Voel jij je wel eens futloos? Zo krijg je meer energie

Voel jij je wel eens futloos en wil je graag meer energie hebben? Met deze tips kun je jouw energielevel verhogen, zodat je gemakkelijker een actiever leven kunt leiden.

Lees meer