Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

FitStap verwelkomt Jolanda Hogenbirk als 100e coach

Vanaf 2017 leidde Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) al vele enthousiaste FitStap coaches op. In juni 2019 verwelkomden we de 100e FitStap coach: Jolanda Hogenbirk!

Lees meer

FitStap sinds dit voorjaar ook in het onderwijs

FitStap wordt sinds dit voorjaar ook binnen het onderwijs gegeven. Beau, student aan de opleiding Sport en bewegen van het Graafschap College, begeleidde een FitStap-groep en blikt hier op terug.

Lees meer

Met deze tips zorg je ervoor dat je voldoende drinkt

Voldoende drinken is voor iedereen belangrijk. Zeker als het warm is en je actief bent. In dit blog lees je waarom drinken belangrijk is en krijg je handige tips om voldoende te drinken.

Lees meer

Wandelen op de zomeravond? Dat kan perfect in deze gebieden!

Wandelen op een mooie zwoele zomeravond en genieten van de ondergaande zon kan natuurlijk overal. Maar in deze vijf gebieden kan dit nog net iets mooier.

Lees meer

Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden?

Ga je in de lente en zomer wandelen in de natuur, dan moet je oppassen voor teken. Hoe kun je de kans op een tekenbeet zo klein mogelijk houden? En wat te doen als je bent gebeten door een teek?

Lees meer

Sporten terwijl je een overvolle agenda hebt: tips

Druk, drukker, drukst. Soms is het moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. FitStap geeft je tips om toch voldoende te sporten en te bewegen als je weinig tijd hebt.

Lees meer