Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

Snel last van koude handen en voeten? Lees dan deze tips

In de winter kun je prima wandelen. Sterker nog: van bewegen krijg je het in de winter juist lekker warm. Houden koude handen en voeten je tegen om naar buiten te gaan? Lees dan deze tips.

Lees meer

Waarom wandelen in de winter supergezond is

In de winter is het heel fijn om op de bank naar je favoriete Netflix-serie te kijken. Maar wist je dat je in de winter ook prima buiten kunt wandelen? Het is zelfs supergezond. FitStap legt uit waarom.

Lees meer

Fabels en feiten over sporten, vetverbranding en afvallen

Rond sporten, vetverbranding en afvallen bestaan meerdere fabels. Kun je om af te vallen beter rustiger sporten of moet je dit juist intensief doen? En verbruik je meer energie als je nog ongetraind bent?

Lees meer

Met deze tips kom je de feestdagen gezond door

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van warmte en gezelligheid, en van lekker eten. Hoe kun je deze dagen toch nog een beetje gezond houden? FitStap geeft je tips (en wenst je hele mooie feestdagen).

Lees meer

Tip van FitStap-coach Marianne: Zo beweeg je méér

Wil jij meer bewegen in je dagelijks leven, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? FitStap-coach Marianne Wildenberg geeft je tips om meer beweging in je (werk)dag aan te brengen.

Lees meer

Cognitieve fitness: bewegen met je lichaam én je brein

Bewegen is goed voor je geest. Door tijdens het bewegen je hersenen aan het werk te zetten, kun je jouw brein zelfs nog extra trainen. Hoe kun je lichamelijke en geestelijke inspanning met elkaar combineren?

Lees meer