Gezond in beweging met FitStap!

Artikelen

FitStap-deelnemer Jolanda Verhoeven aan het woord

Jolanda Verhoeven volgde dit najaar in Heumen bij coach Linda Leenders het programma FitStap. Hoe kijkt Jolanda terug op deze periode van 12 weken FitStap?

Lees meer

Hoe lang wandelen om calorieën van een voedingsmiddel te verbranden?

Met wandelen gebruik je energie ofwel je verbrandt calorieën. Het is interessant om te weten hoe lang je moet wandelen om de calorieën van een bepaald voedingsmiddel te verbranden. Maar hoe?

Lees meer

Bewegen om beter te slapen: FitStap geeft tips

Beweging en goede voeding zijn belangrijk voor je gezondheid, maar voldoende nachtrust ook. Bewegen, zoals wandelen, kan je helpen om beter te slapen. FitStap geeft je tips.

Lees meer

FitStap-training in Heumen: Forse vooruitgang, maar vooral veel plezier

Lees snel verder voor een sfeerverslag van de FitStap training in het dorpje Heumen, ten zuiden van Nijmegen. Deze groep is van FitStap-coach Linda Leenders. Een groep enthousiaste deelnemers!

Lees meer

Blog - FitStap-deelnemer Tonny van den Bergh aan het woord

Op deze pagina vertelt een deelnemer over zijn of haar ervaringen met FitStap. Tonny van den Bergh volgde het programma dit najaar in Heumen bij coach Linda Leenders. Hoe kijkt Tonny terug op 12 weken FitStap?

Lees meer

Blog- Sascha de Jong over bewegen met plezier

We weten het allemaal; als het om leefstijl gaat is gezond eten belangrijk en natuurlijk ook veel bewegen. Maar heeft bewegen met plezier een ander effect op eetgedrag dan sporten omdat het moet?

Lees meer